Paul Scholes nem hiszi, hogy a Manchester United tiszta lappal indulhatott Ole Gunnar Solskjaer menesztése után.

A United a Watford elleni 4-1-es vereséget követően döntött Solskjaer menesztéséről. Jelenleg a Premier League hetedik helyén áll a csapat, 12 ponttal lemaradva a listavezető Chelsea mögött.
Carricket ideiglenesen asszisztensből vezetőedzővé léptették elő, Solskjaer stábjának többi tagja pedig megtartotta pozícióját, Scholes legnagyobb bánatára, aki szerint "mindannyiuknak mennie kellett volna".
Premier League
Ronaldo veszíthet, Sancho nyerhet a Manchester United új vezetőedzőjének munkába állásával
03/12/2021 20:10
A Vörös Ördögök Villarreal elleni 2-0-s győzelme előtt, amely biztosította a továbbjutást a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, Paul Scholes, a klublegenda a BT Sportnak így nyilatkozott:
"A csapatot ugyanazok az emberek irányítják. Ugyanazok az emberek, akik hatalmas felelősséget kaptak arra, hogy a csapatot a pályára küldjék, Kieran McKenna, Michael Carrick, akik felkészítették a fiúkat. Ole megadta nekik a felelősséget, hogy ezt megtegyék. Hogy ez miért változik most, nem tudom. Négy héttel ezelőtt, a Liverpool elleni meccs után tudtuk, hogy ez lesz.
Tudtuk, hogy Ole el fog menni. Ezután a fenti embereknek fel kellett készíteniük a csapatot a következő feladatra. Szégyellném magam, ha most a stábban lennék, azok után, ami Oléval történt. Mindannyiuknak távoznia kellett volna a csapat további felkészítése helyett. Ole minden héten bízott bennük, hogy a csapat felkészüljön a mérkőzésekre. Cserbenhagyták a klubot, a játékosokat, ahogy Olét is."

Jadon Sancho és Michael Carrick

Fotó: Getty Images

Carrick ideiglenes regnálása mindenesetre a lehető legjobban indult kedd este, ám nem kapott további lehetőséget a bizonyításra, mivel a The Athletic értesülése szerint Ralf Rangnick veszi át a Manchester United irányítását.
A csapat várhatóan a nyáron nevezi csak ki Solskjaer (és Rangnick) végleges utódját, és már több magasan jegyzett jelöltet is kapcsolatba hoztak az Old Traffordon betöltendő poszttal.
Zinedine Zidane, Erik ten Hag és Brendan Rodgers neve is felmerült, a goal.com értesülései szerint Mauricio Pochettino a kispad első számú várományosa.
Az argentin, akinek még 18 hónap van hátra a szerződéséből a PSG-nél, azt mondta az újságíróknak: "Boldog vagyok a PSG-nél. Ez tény. Ez nem vita tárgya. Boldog vagyok Párizsban."
via goal.com

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Premier League
MU: Rangnick zöld utat kapott, ekkor mutatkozik be a Professzor
02/12/2021 14:35
Premier League
Ronaldo és az MU helyzetéről egy liverpooli legenda véleménye áll a legközelebb az igazsághoz
29/11/2021 15:27