Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nem tudta megverni a Watfordot a Manchester United, tapsvihar fogadta a visszatérő Eriksent

Eurosport Magyarország

Frissítve 26/02/2022 - 18:47 GMT+1

Hiába játszott óriási mezőnyfölényben, a Manchester United csak gólnélküli döntetlent játszott odahaza a Watforddal az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

A MU nem tudta legyőzni az utolsó előtti Watfordot
A Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős MU az első félidőben gyakorlatilag egykapuzott, sorra alakította ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de az összeset kihagyta. A fordulás után bátrabban játszott az utolsóelőtti Watford, a 60. perctől azonban ismét a hazaiak futballoztak óriási mezőnyfölényben, gólt szerezniük viszont továbbra sem sikerült.
Brentfordban visszatért a pályára Christian Eriksen: a dán válogatott középpályás az 52. percben állt be és először lépett pályára azóta, hogy a tavaly nyári, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a pályán összeesett és újra kellett éleszteni. A PL-ben 766 nap után pályára lépő Eriksent a játékostársak és a közönség is tapsviharral köszöntötte, a három pont ugyanakkor a vendég Newcastle Unitedé lett.
A Brighton-Aston Villa találkozó félórás csúszással kezdődött, mert a birminghamiek a nagy forgalom miatt alig 30 perccel a mérkőzés eredeti kezdési időpontja előtt érkeztek meg. A meccset végül a vendégek nyerték 2-0-ra.

Premier League, 27. forduló:

  • Manchester United-Watford 0-0
  • Brentford-Newcastle United 0-2 (0-2)
  • Crystal Palace-Burnley 1-1 (1-0)
  • Brighton-Aston Villa 0-2 (0-1)
korábban: Leeds United-Tottenham Hotspur 0-4 (0-3)
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés