A 118-szoros válogatott középcsatár tavaly októberben - szabadon igazolható játékosként - egy évre szóló, újabb egy évvel meghosszabbítható megállapodást kötött a Uniteddel, amely hétfőn életbe léptette az opcióját.
Cavani édesapja márciusban még arról nyilatkozott, hogy fia nem érzi jól magát Angliában és vissza akar térni Dél-Amerikába, sőt már tárgyalt is a Boca Juniors elnökével, Juan Roman Riquelmével. A csatár azonban egyre jobb formába lendült, eddigi 35 mérkőzésén 15 gólt szerzett, így a maradás mellett döntött.
A klub honlapján megjelent nyilatkozatában a 34 éves futballista elmondta, hogy az idény során nagyon megszerette a klubot, és mindazt, amit képvisel. Jó viszonyt ápol a csapattársaival és a munkatársakkal, Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző bizalmát pedig már az első pillanattól érzi.
Premier League
"Azt akarom, hogy maradjon" - Solskjaer marasztalná az MU boldogtalan sztárjait
02/05/2021 12:07
Meghatott, hogy a szurkolók mennyire akarták, hogy maradjak. Mindent meg fogok tenni, hogy örömet szerezzek nekik a pályán nyújtott teljesítményemmel. Még nem tudtam az Old Traffordon nézők előtt játszani, és már nagyon várom"
- nyilatkozta.
Forrás: MTI
Europa League
A United kitömte az AS Romát, életben tartotta esélyeit az Arsenal
29/04/2021 21:21
Premier League
Közelít a Manchester United az Arsenal rekordjához
11/04/2021 17:38