Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szégyenteljes búcsú

Eurosport
Eurosport

Publikálva 25/05/2015 - 14:52 GMT+2

Egy hatost kapott a Liverpool Steven Gerrard búcsúmeccsén.

Fotó: Eurosport

Stoke City - Liverpool 6-1.
A múlt heti, hazai vereség után ezzel a találkozóval sikerült végleg elbúcsúznia a Liverpoolnak Steven Gerrardtól. Az igen méltatlanra sikerült búcsúnak egyetlen szépségtapasza, hogy a Vörösök gólját a kapitány szerezte, ez volt a 710. meccsén a 186. találata a Liverpool mezében.
A félidőben már 5-0-ra vezetett a Stoke, így legalább a Pool annyit elmondhatott magáról, hogy a szezon utolsó félidejét kihozta ikszre... Más kérdés, hogy a csapat ezzel a vereséggel bukta az ötödik helyet is a tabellán, hiszen a Tottenham megelőzte őket.
"Már számtalanszor elmondtam, ha a tulajdonosok azt szeretnék, hogy távozzak a kispadról, távozni fogok - mondta a rettenetesen sikerült idényzáró után a csapat menedzsere, Brendan Rodgers, akinek vezetésével utolsó kilenc meccséből mindössze kettőt tudott megnyerni a csapat. - Sok minden történt idén, ami miatt igen nehéz dolgom volt. Tavaly, amikor másodikok lettünk, minden tökéletes volt most azonban elnézést kell kérnünk a szurkolóinktól. Teljesen jogosan voltak idegesek a félidőben, mert amit addig nyújtottunk, az szörnyű volt. Minden joguk megvolt a dühöngésre, természetesen menedzserként minden felelősséget vállalok."
Amennyiben Rodgers marad a Liveproolnál, nyáron igen komoly építőmunka vár rá. Steven Gerrard pótlása mellett kezdenie kell valamit a szerződését meghosszabbítani egyelőre nagyon nem akaró Raheem Sterlinggel, kellene vennie egy gólerős csatárt, mert a Luis Suárezért kapott pénzből összevásárolt játékosokat nagyjából ki lehet dobni a kukába (Lambert 2 (25 meccsen), Borini 1 (12), Balotelli 1 (16), Markovic 2 (19) gólt szerzett, azaz még így is a sérülései miatt mindössze 12 meccsen pályára lépő Daniel Sturridge volt a csapat legeredményesebbje a maga 4 találatával), nem ártana egy-két jó szélső, és a védelmen is lenne mit mélyíteni...
Ez volt egyébként 52 éve az első alkalom, hogy a Liverpool hat gólt kapott egy bajnokin, ráadásul így az Európa Liga főtáblájához két selejtezőkört kell menniük, nem csak egyet - azaz a felkészülést is hamarabb kell elkzedenie a csapatnak.
Hogy Rodgersszel vagy nélküle, arra is választ kapunk hamarosan.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés