Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

40 millió fontért venne támadót a Manchester United

Eurosport
Eurosport

Publikálva 13/06/2015 - 20:53 GMT+2

Az angol sajtó szerint Harry Kane lesz a Vörös ördögök új támadója.

Fotó: Eurosport

Könnyen lehet, hogy a Tottenham Harry Kane-nel is úgy jár, mint a korábbi években a legnagyobb sztárjaival Michael Carricktől Luka Modricon át Gareth Bale-ig: jön egy nagyobb csapat, amelyik elviszi a legjobbjukat.
A hírek szerint a mögöttünk hagyott szezonban 31 gólig jutó, válogatott támadóért 40 millió fontot sem sajnálna kiadni Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere, aki a nyár folyamán már megszerezte a holland válogatott támadót, Memphis Depayt. A holland szakember eredetileg Gareth Bale-t szerette volna szerződtetni, ám a walesi szélső kijelentette, marad a Real Madridnál, amelynek szintén nincs érdeke, hogy olcsóbban eladja a játékosát, mint amennyiért vették - márpedig az gyakorlatilag biztos, hogy 100 millió eurót senki nem fizetne érte.
Hivatalos ajánlattétel egyelőre nem történt az ügyben, ám szinte biztosra vehető, hogy a MU megpróbálja megszerezni Kane-t, hiszen Wayne Rooney-n kívül ebben a szezonban nem nagyon volt a csapatnak épkézláb támadója, hiszen Chicharito kölcsönben volt, Falcao leigazolása betlinek bizonyult, Robin van Persie pedig - akit egyébként a hírek szerint el akarnak adni - szinte egész évben sérült volt.
A United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward korábban kijelentette, mindenképpen szeretnék egy nagynevű játékossal megerősíteni a keretet a nyáron - a 21 éves Kane ideális jelölt lenne, főleg, hogy angol, márpedig az új UEFA szabályozás szerint kell, hogy legyen a csapatok keretében hazai focista.
Kane számára - bár a télen öt évvel meghosszabbította szerződését a Tottenhammel - a Bajnokok Ligája-szereplés lehet a legfőbb vonzerő a váltás mellett.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés