Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

OTP Bank Liga: Ferencváros - Kisvárda - Élő eredmények

OTP Bank Liga / Matchday 7
Groupama Aréna / 24.09.2023
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 23/09/2023 - 22:10 GMT+2


A háromhetes bajnoki szünetben két csapat is vezetőedzőt váltott: a Kisvárda Master Good és a Ferencváros éppen egymással találkozik a hetedik fordulóban, így Mátyus János és Dejan Stankovic egymás ellen mutatkozik be az OTP Bank Ligában.
A váltást teljesen más tényezők indokolták: amíg Kisvárdán a gyenge eredmények miatt Milos Kruscic és Gerliczki Máté után már a harmadik szakember irányít a korábbi válogatott védő személyében, addig a címvédőnél Kubatov Gábor klubelnök - szavai szerint - "magasabb polcról külföldi edzőt" szeretett volna a zöld-fehérek élére. Ennek megfelelően egyértelműen a fővárosi együttes a vasárnapi meccs esélyese, ami viszont a vendégek malmára hajthatja a vizet, hogy az FTC csütörtökön a szerb Cukarickivel vívott csoportmérkőzést a Konferencia-ligában, azaz fáradtabban várja a bajnoki fordulót.
Mátyus és Stankovic egyaránt könnyed győzelemmel mutatkozott be új csapata kispadján, ugyanis múlt hétvégén a Magyar Kupában a Kisvárda a Pilist verte 5-0-ra, a Ferencváros pedig a Nagyecsedet 8-0-ra.
(MTI)