Crvena Zvezda, Monaco, Trabzonspor – se nem hal, se nem hús. Mondhatjuk a Ferencváros Európa-liga csoportkörének ellenfeleire, hiszen az itt taglalt lehetséges forgatókönyvek közül talán a legkevésbé szerencsés találta szembe a magyar bajnokot. Ne zárjuk ki, hogy pontokat szerez a Fradi, de a továbbjutásra ez talán már kevés lesz. Szerencsére van B terv.
Ezt a B tervet bukta el az utolsó meccsem a Fehérvár, amely talán nem hitte el, hogy a Köln igenis legyőzhető, nem mert eléggé kezdeményező futballt játszani. Ráadásul ezzel a játékkal itthon bőven ott kellene lenni a Fradi közvetlen közelében.
Egyéb blokkunkban szóba került Schön Szabolcs visszatérését Magyarországra, illetve az is, miért nagy baj, hogy a Mezőkövesd elküldte legjobb játékosát, Marin Jurinát. Vajon mit mutat ez a hazai helyzetről? Végül szóba hoztuk Szalai Attilát, és megtárgyaltuk, miért lenne jó neki egy Premier League alsóházi csapat, miért nem számít visszalépésnek.
Labdarúgás
Rangadót bukott a Roma, tovább menetelnek a topligás meglepetéscsapatok
18/09/2022 - 20:06
Az adás végén pedig ismét teljes fordulót beszéltünk ki, hiszen az 5. forduló minden meccsét lejátszák. Leginkább a Kecskemét-Zalaegerszeg és a Fehérvár-Kisvárda találkozókat várjuk.
A 352 magyar foci podcast legújabb része és eddigi összes adása meghallgatható az Eurosport podcast csatornáján. Iratkozz fel rá Spotify-on, Apple podcasten ITT, vagy Google Podcasts alkalmazásban, hogy mindig megkapd a legújabb részeket!
UEFA Európa-liga
Fradi-siker, válogatott keret és a k.rva gyengézés – 3-5-2 podcast
16/09/2022 - 08:33
UEFA Európa-liga
Európa-liga: Vécsei góljával bravúros Fradi-győzelem Monacóban
15/09/2022 - 18:47