Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Merre tovább, Ádám Martin? Hogyan tovább, Baráth Péter?

Eurosport Magyarország

Publikálva 14/04/2022 - 16:35 GMT+2

Két válogatott futballista, az OTP Bank Liga góllövőlistáját vezető Ádám Martin (Paks) és Baráth Péter (Debrecen) is klubot válthat idén nyáron. A csatár Ádám Martinnal kapcsolatban ügynöke elmondta, neki már mindenképpen szintet kell lépnie, de nem lesz könnyű a döntés, hiszen olyan csapatra lenne szüksége, ahol állandó lehetőséget kaphat.

A szerb Aleksa Terzic (elöl) és Ádám Martin a Magyarország - Szerbia barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. március 24-én. A magyar válogatott egy szerencsétlen öngóllal 1-0-ra kikapott. MTI/Kovács Tamás

Fotó: MTI

Ádám Martin és Baráth Péter is klubot válthat idén nyáron.
Ezt Papp Gábor, a két labdarúgó menedzsere árulta az M1-nek. Hozzátette ugyanakkor, hogy a középpályás Baráth Péter jó helyen van Debrecenben, így az ő esetben csak egy szakmailag és anyagilag is komoly előrelépést jelentő ajánlat beérkezése esetén gondolkodnának el a váltáson.
Papp Gábor megjegyezte, Magyarországon ez csak egy-két klubot jelenthet, Baráth karrierjét pedig szeretnénk jól felépíteni, hiszen a visszajelzések alapján két-három éven belül egy élbajnokságba - német vagy olasz - is odaérhet, de ehhez előbb még bizonyítania kell egy a magyarnál erősebb, mondjuk a lengyel vagy egy skandináv ligában.
A csatár Ádám Martinnal kapcsolatban ügynöke elmondta, neki már mindenképpen szintet kell lépnie, de nem lesz könnyű a döntés, hiszen olyan csapatra lenne szüksége, ahol állandó lehetőséget kaphat. Hozzátette, a csatár álma az angol másodosztály, azaz a Championship, de török, lengyel vagy skandináv lehetőségek is szóba kerülhetnek.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés