Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Meglepetés Mbappé-módra – még a csapattársak is csodálkoztak

Minich Réka

Publikálva 22/05/2022 - 19:47 GMT+2

Az idei szezon nagy kérdése Kylian Mbappé átigazolása volt. A francia válogatott csatár tavaly nyáron minden követ megmozgatott, hogy a Real Madridhoz igazolhasson, de a PSG nem engedett, így kénytelen volt maradni. Most végül Mbappé 2025-ig hosszabbított, de a döntését az utolsó pillanatig titkolta.

Kylian Mbappè mostra la maglietta del PSG del rinnovo, Credit photo Twitter BeIn Sport

Fotó: Twitter

Az elmúlt hetek folyamatosan visszatérő témája Kylian Mbappé volt. Real Madrid vagy Paris SG? A hosszas huzavona után a fiatal francia csatár végül újabb 3 évre aláírt jelenlegi klubjánál. A hírek szerint ő lesz a PSG projektjének középpontjában, és állítólag nem csak mint játékos. A pénz természetesen elképesztően sok, amit kapni fog, a bejelentés pedig ehhez illő volt a záróforduló után.
Mbappé az utolsó percig húzta a döntést, most pedig csapattársai is elmesélték, hogy ők ugyanúgy nem tudtak semmit, mint a szurkolók. Ander Herrera így mesélt az utolsó meccsük körüli előkészületekről:
„Nem tudom, hogy Kylian elmondta-e a döntését másnak, de én nem tudtam semmiről. Ebéd után kezdtek jönni a hírek Spanyolországból, sok ismerősöm küldözgette nekem azokat. Csak arra gondoltam, hogy később biztos fog nekünk is mondani valamit.
A meccs előtt, mikor bementünk az öltözőbe, Kylian nem volt ott, közben pedig láttuk, hogy a pályán készítenek valamit. Meglepődtünk, de nagyon örülünk. A klub remekül döntött, ő lehet a klub modern történetének legfontosabb játékosa. Tudjuk, hogy nagy terveink vannak, ezért bárki szívesen igazol hozzánk, őszintén szólva azon lepődtem volna meg, ha eligazol tőlünk.”
picture

Angel Di Maria, PSG, 2021-22

Fotó: Getty Images

Angel di Maria viszont 7 év után elhagyja a párizsiakat, természetesen őt is megünnepelték a mérkőzés után. Az argentin támadó is beszélt Mbappé döntéséről, ráadásul ő korábban szerepelt a Real Madridnál is, így belülről ismerheti mindkét klubot.
„Tudom, hogy Mbappé milyen fontos döntést hozott meg, szerintem helyesen döntött. Még mindig nagyon fiatal, ha úgy gondolja, bőven lesz még ideje a Real Madridhoz szerződni. Csak 26 éves lesz, mire lejár a mostani szerződése. Annyi mindent érhet még el a pályafutása során, ő pedig élvezi, hogy folyamatosan rekordokat dönthet meg. Lassan eléri a 200 gólját, örülünk neki, hogy ezt a PSG színeiben érheti el.”
Forrás: Marca
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés