Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Lewandowski szerint a játékvezető be volt drogozva, Piqué szerint hülyének nézte őket

Eurosport Magyarország

Publikálva 09/11/2022 - 11:45 GMT+1

Robert Lewandowski, a Barcelona lengyel futballsztárja csaknem tíz év után kapott ismét piros lapot. Legutóbb a Dortmund játékosaként fordult ez vele elő.

Robert Lewandowski

Fotó: Getty Images

La Liga - Lewandowskit csaknem tíz év után állították ki ismét.

Az októberi Aranylabda-gálán Gerd Müller-díjjal jutalmazott csatár a 11. percben sárga lapos figyelmeztetésben részesült mezhúzásért, majd 20 perccel később már mehetett az öltözőbe, miután letarolta David Garciát. A 34 éves Lewandowskit előzőleg 2013. február 9-én állították ki, amikor még a Borussia Dortmundot erősítette.
Amikor Pamplonában lement a pályáról, a mutatóujját az orrához emelte, és szippantó mozdulatot tett, majd a bíróra mutatott, mintha Gil Manzano kábítószeres befolyás alatt állt volna. A találkozó jegyzőkönyvében a játékvezető utóbb "a bírói döntés megkérdőjelezésének" nevezte a gesztust, így a lengyel klasszisra akár hárommeccses eltiltás várhat.
A katalánok által 2-1-re megnyert összecsapás szünetében a cserék közé jelölt Gerard Piqué - aki hivatalosan a múlt héten visszavonult - hevesen reklamált Manzanónál, így ő is piros lapot kapott.
"Te vagy az a bíró, aki a leginkább hülyének néz minket!" - kiabálta több trágárság kíséretében a 35 éves világ- és Európa-bajnok.
A Barcelona jelenleg ötpontos előnnyel vezeti a tabellát, megelőzve az egy meccsel kevesebbet játszott Real Madridot.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés