A 2022/23-as idény első fordulójában a katalánok szombat este a Rayo Vallecanót fogadják, a jelenlegi állás szerint a Bayern Münchentől érkezett lengyel klasszis nélkül.
A súlyos adósságokat felhalmozott Barca - amely egy hete 60 ezer szurkoló előtt mutatta be Lewandowskit - ugyanis továbbra sem teljesítette a La Liga pénzügyi fair playre vonatkozó előírásait, pedig nemrég még a klubvagyon egy részét is értékesítette, valamint az audiovizuális stúdiójának közel 25 százalékát (utóbbit 100 millió euróért).
A vezetőség már a televíziós jogok egy részét is eladta. Felmerült Frenkie de Jong eladása vagy fizetésének a csökkentése is, de a holland válogatott középpályás egyikbe sem egyezett bele.
La Liga
Csípőműtétre szorul a Barcelona uruguayi hátvédje
26/09/2022 - 17:03
Ha az új játékosok - Lewandowski mellett Jules Kounde, Raphinha, Andreas Christensen és Franck Kessie - regisztrálása nem történik meg a nyári átigazolási időszak végéig, azaz szeptember 1-ig, akkor az érkezők a téli átigazolási időszakig nem küldhetők pályára.
A 33 éves Lewandowskit közel 50 millió euróért vásárolta ki a Barcelona müncheni szerződéséből, amely jövő nyáron járt volna le. A lengyel csatár nyolc év után távozott a bajoroktól, a klub és a Bundesliga történetének egyik legjobb góllövőjeként.
MTI
Labdarúgás
Rangadót bukott a Roma, tovább menetelnek a topligás meglepetéscsapatok
18/09/2022 - 20:06
La Liga
Lewandowski duplájával megelőzte a Barcelona a Real Madridot
17/09/2022 - 16:28