"Nagyon boldog vagyok, soha nem kértem olyat, hogy januárban távozhassak" - utalt a PSG-re Mbappé vasárnap, a Marseille ellen 1-0-ra megnyert hazai bajnoki találkozót követően.
Kiemelte: a távozásáról szóló újabb hír múlt héten, a Benfica elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés (1-1) napján jelent meg a sajtóban, ami őt is ugyanúgy meglepte, mint bárki mást. Hozzátette: a meccsen már a hír napvilágra kerülését követően kellett játszania, ami plusz terhet jelentett számára.
Múlt kedden a Marca című spanyol sportnapilap számolt be elsőként arról, hogy a 23 éves támadó kapcsolata "megtört" a párizsi klubbal, így csapatot szeretne váltani.
Foci-vb
Írta, vágta, rendezte Griezmann, a főszerepekben Giroud és Mbappé, szinkronrendező Tomasevics Zorka
24/11/2022 - 09:13
A Marca szerint erre már az egyesület is hajlana, ugyanakkor kikötötte, hogy a lehetséges vevők között nem lehet ott a Real Madrid. Az alaphírt Luis Campos párizsi sportigazgató rögtön cáfolta a sajtónak.
Mbappé már tavaly nyáron is az átigazolási pletykák egyik főszereplője volt, a vele kapcsolatos távozási hírek aztán nagyjából fél évvel ezelőtt felerősödtek, hiszen korábbi szerződése június 30-ig volt érvényes a párizsiakkal. Többször már tényként kezelték Madridba igazolását, végül azonban a támadó májusban mégis megállapodott a PSG-vel a folytatásról, és 2025 nyaráig hosszabbított.

Kylian Mbappé (PSG)

Fotó: Getty Images

A fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A futballista a PSG színeiben 231 tétmérkőzésen 183 gólt szerzett és 89 gólpasszt adott, a most zajló idényben 14 tétmérkőzésen 12 találatnál jár.
Forrás: MTI
Foci-vb
Itt a francia keret a katari vb-re – nincs Pogba, se Kanté, de ott van Camavinga és Varane
09/11/2022 - 20:55
Labdarúgás
"Mit képzeltek, kik vagytok ti?" Ibrahimovic beszólt Mbappé szüleinek, sőt, Guardiola egójának is
04/11/2022 - 08:10