Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ismét csúnyán ráfázott az Atlético Madrid egy 100 perces meccsre, ezúttal a kiesőjelölt lepte meg

Eurosport Magyarország

Frissítve 29/10/2022 - 19:30 GMT+2

A tabella harmadik helyén álló Atlético Madrid fordulatos mérkőzésen kapott ki a kiesőjelölt Cádiz vendégeként 3-2-re a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.

La Liga - Elképesztő Atlético-vereség

Fotó: Getty Images

A hazaiak az 1. és a 81. percben szerzett gólokkal már-már győztesnek látszottak, ám a fővárosiak a 85. és a 89. percben elért találatokkal kiegyenlítettek. Mégsem lett a vége döntetlen, mert a cádizi Ruben Sobrino a hosszabbításban, a 98. percben bevette a madridiak kapuját.
Az utolsó pillanatban elszenvedett vereség mindössze három nappal azután következett be, hogy az Atlético a Bayer Leverkusen elleni 2-2-es döntetlent követően már a csoportkörben kiesett a Bajnokok Ligájából, akkor a 99. percben 11-est rontott az Atlético.
"A dolgok most nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnénk" - mondta Diego Simeone, az Atlético edzője.
"Erősnek kell lennünk, tartást kell mutatnunk, és nyugodtnak kell maradnunk, mert lesznek kritikák, jogosak és igazságtalanok egyaránt" - folytatta.
A vereség azért fájdalmas különösen, mert a kiesés ellen küzdő Cádiznak ez volt az első hazai győzelme ebben a szezonban.
Az Atlético szlovén hálóőre, Jan Oblak ugyanakkor rekordot állított be: a fővárosiaknál legtöbb meccsen szerepelt légiósok örökrangsorában beérte a csapatban 277 mérkőzést játszott uruguayi védőt, Diego Godínt.

La Liga, 12. forduló:

  • Almería-Celta Vigo 3-1 (0-1)
  • Cádiz-Atlético Madrid 3-2 (1-0)
A másik délutáni meccsen, amelyen két középcsapat találkozott, Gabriel Veiga vezetést szerzett a vendég Celta Vigónak, ám nem sokkal később kiállították, tízfősre olvadt csapata pedig végül 3-1-es vereséget szenvedett az Almeríától.
Forrás: (részben) MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés