A hazaiak az 1. és a 81. percben szerzett gólokkal már-már győztesnek látszottak, ám a fővárosiak a 85. és a 89. percben elért találatokkal kiegyenlítettek. Mégsem lett a vége döntetlen, mert a cádizi Ruben Sobrino a hosszabbításban, a 98. percben bevette a madridiak kapuját.
Az utolsó pillanatban elszenvedett vereség mindössze három nappal azután következett be, hogy az Atlético a Bayer Leverkusen elleni 2-2-es döntetlent követően már a csoportkörben kiesett a Bajnokok Ligájából, akkor a 99. percben 11-est rontott az Atlético.
"A dolgok most nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnénk" - mondta Diego Simeone, az Atlético edzője.
UEFA Bajnokok Ligája
A Barcelona már csak a csodában bízhat, a Juventuson talán már az sem segítene
13/10/2022 - 14:57
"Erősnek kell lennünk, tartást kell mutatnunk, és nyugodtnak kell maradnunk, mert lesznek kritikák, jogosak és igazságtalanok egyaránt" - folytatta.
A vereség azért fájdalmas különösen, mert a kiesés ellen küzdő Cádiznak ez volt az első hazai győzelme ebben a szezonban.
Az Atlético szlovén hálóőre, Jan Oblak ugyanakkor rekordot állított be: a fővárosiaknál legtöbb meccsen szerepelt légiósok örökrangsorában beérte a csapatban 277 mérkőzést játszott uruguayi védőt, Diego Godínt.

La Liga, 12. forduló:

  • Almería-Celta Vigo 3-1 (0-1)
  • Cádiz-Atlético Madrid 3-2 (1-0)
A másik délutáni meccsen, amelyen két középcsapat találkozott, Gabriel Veiga vezetést szerzett a vendég Celta Vigónak, ám nem sokkal később kiállították, tízfősre olvadt csapata pedig végül 3-1-es vereséget szenvedett az Almeríától.
Forrás: (részben) MTI
Serie A TIM
A Napoli kölcsönvette Simeonét
18/08/2022 - 17:26
Labdarúgás
Újra jön az 5 csere a PL-ben, de ez biztosan a nagyokat segíti?
04/08/2022 - 15:43