Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Hivatalos: Karim Benzema távozik a Real Madridtól

Eurosport Magyarország

Frissítve 04/06/2023 - 12:35 GMT+2

Az elmúlt napok pletykái után ma hivatalosan is bejelentették, ez volt Karim Benzema utolsó szezonja a Real Madridnál. A hírt a spanyol klub hivatalos oldala tette közzé, méltatva a csapatkapitány párját ritkító teljesítményét. A hírek szerint Benzema is Szaúd-Arábiába igazol mesés fizetésért.

Karim Benzema

Fotó: Getty Images

Immár hivatalos, hogy a 2022-23-as volt Karim Benzema utolsó szezonja a Real Madrid játékosaként.
„A Real Madrid és Karim Benzema megállapodott, hogy véget ér ez a briliáns és felejthetetlen közös időszak. A Real Madrid szeretné kifejezni háláját a klub egyik legnagyobb legendája felé” olvasható a közlemény elején.
Benzema 2009-ben 21 évesen került a fővárosi csapathoz, akikhez 14 szezonon keresztül hűséges volt. Összesen 25 kupát nyert velük, köztük négy bajnoki címet és öt Bajnokok Ligáját.
Az aranylabdás francia támadó 647 mérkőzéssel az ötödik helyen áll a Real örökranglistáján, 353 gólja pedig a klub történetének második legeredményesebb támadójává emeli.
A klub Florentino Pérez vezetésével június 6-án délben búcsúztatja el a távozó Benzemát, aki a pletykák szerint követi Cristiano Ronaldót Szaúd-Arábiába, ahol úgy tudni, 400 millió eurót kereshet két év alatt az Al-Ittihad csapatánál.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés