Xavi Hernández vezetőedző szerint nem igaz, hogy Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin labdarúgója szívproblémák miatt visszavonulásra kényszerül.

"Ami megjelent róla, az nem igaz. Beszéltem vele, nyugodt és boldog. Mondtam neki, hogy számítunk a visszatérésére, ha jól érzi magát" - nyilatkozta a november 6-án kinevezett Xavi.
Múlt pénteken láttak napvilágot Spanyolországban azok a sajtóértesülések, amelyek szerint szívritmuszavara miatt pályafutása befejezésére kényszerül a 33 éves Agüero. A Manchester Citytől idén nyáron igazolt csatár október végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni. Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit.
UEFA Bajnokok Ligája
A Barcelona 19-re fog lapot húzni, a Juventus szinte el sem találta a kaput
23/11/2021 22:15
Szombaton már az is megjelent a spanyol sportsajtóban, hogy az argentin válogatott játékos a jövő héten sajtótájékoztatót tart, amelyen bejelenti visszavonulását.
Labdarúgás
Messi, Mbappé és Haaland nyomában - a Barcelona már lestipistopizta a jövő nagy ígéretét
23/11/2021 18:45
UEFA Bajnokok Ligája
Xavi fontos meccsen mutatkozik be a BL-ben, a csoportelsőség lesz a tét Manchesterben
23/11/2021 16:08