Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Veszélybe került Coutinho szereplése a vb-n

Eurosport Magyarország

Frissítve 07/11/2022 - 12:43 GMT+1

Combizomsérülés miatt kérdésessé vált Philippe Coutinhónak, a brazil labdarúgó-válogatott középpályásának szereplése a jövő vasárnap kezdődő katari világbajnokságon.

Philippe Coutinho

Fotó: Getty Images

Az angol Aston Villa 30 éves futballistája a Premier League-ben már biztosan nem lép pályára a vb-rajtig, és Unai Emery, a birminghami csapat spanyol vezetőedzője szerint hosszabb kihagyás vár rá.
"Azt nem tudom pontosan, hogy mennyit kell kihagynia, de a héten a sérülése miatt mi biztosan nem számíthatunk rá" - jelentette ki Emery a Birmigham Mail című napilapnak adott interjúban.
Az Aston Villa vasárnap 3-1-re verte a vendég Manchester Unitedet, de Coutinho már azon a meccsen sem játszott. A 68-szoros brazil válogatott futballista néhány hónap kölcsönjáték után az idén májusban igazolt véglegesen az Aston Villához, ugyanakkor a mostani idényben 12 bajnokin egyetlen gólig, vagy gólpasszig sem jutott.
A Villa kedden az angol Ligakupában a Manchester United vendége lesz, vasárnap pedig a PL-ben a Brightonhoz látogat.
Tite, a brazil válogatott szövetségi kapitánya hétfőn (ma) jelöli ki 26 fős vb-keretét. Az ötszörös vb-győztes dél-amerikai csapat Katarban Svájccal, Szerbiával és Kamerunnal szerepel majd azonos csoportban.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés