Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fifa-vb: Elő statisztika a Japán-Costa Rica meccsről!

Foci-vb / Csoportkör
Ahmad Bin Ali Stadium / 27.11.2022
Befejezett
0
1
Élő
Élő frissítések
Eurosport Magyarország

Frissítve 26/11/2022 - 23:11 GMT+1


Óriási a tét mindkét csapat számára:
Japán azzal a tudattal lép pályára a 2014-es vb-n negyeddöntős közép-amerikai válogatott ellen, hogy egy újabb győzelemmel akár a nyolcaddöntőbe is bekerülhet, amivel a rajt előtt kevesen számoltak. Egy esetleges vereség a vb-búcsút jelentené Costa Rica számára.

Fő az önbizalom:
A hírek szerint a Costa Rica-i szövetségi kapitánynak, Luis Fernando Suareznek az elmúlt napokban nem volt egyszerű visszaépítenie játékosai megingott önbizalmát, a spanyoloktól kapott hét gólt mondjuk nem egyszerű elfeledni. Állítólag a 2014-es tornával próbálta a gárda önbizalmát növelni, amelyen komoly menetelést rendeztek, hiszen az első helyen jutottak tovább egy olyan csoportból, amelyben Anglia, Olaszország és Uruguay is ott volt.
Csak a rend kedvéért:
Amennyiben Japán és Spanyolország is nyer vasárnap, az utolsó fordulóra nem maradnak nyitott kérdések, Németország és Costa Rica biztosan búcsúzik.
picture

Fotó: Getty Images

E csoport, 2. forduló:
Japán-Costa Rica
Helyszín: al-Rajjan (Ahmad bin Ali Stadion) 11.00

A várható kezdőcsapatok:
Japán:
Gonda Suicsi - Szakaj Hiroki, Itakura Ko, Josida Maja, Nagatomo Juto - Endo Vataru - Ito Junya, Kamada Dajcsi, Tanaka Ao, Kubo Takefusza - Maeda Dajzen
Costa Rica:
Keylor Navas - Carlos Martinez, Oscar Duarte, Francisco Calvo, Bryan Oviedo - Keysher Fuller, Celso Borges - Yeltsin Tejeda, Jewisson Bennette - Joel Campbell, Anthony Contreras
picture

Fotó: Getty Images