Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Foci-vb 2022: De Bruyne és társai Hakimiékkel csatáznak, a belgák a továbbjutásért, Marokkó az "életben maradásért" küzd - kövesd élőben az F csoport mai első mérkőzését!

Foci-vb / Csoportkör
Al Thumama Stadium / 27.11.2022
Befejezett
0
2
Élő
Élő frissítések
Eurosport Magyarország

Frissítve 26/11/2022 - 23:48 GMT+1


Csak a rend kedvéért, jelenleg így áll az F csoport.
Ez a csoport aztán igazán adós a jó játékkal és a gólokkal, ugyanis két meccs alatt mindössze egy találat született, azt történetesen éppen a belgák lőtték Kanadának.
A két csapat világbajnokságon utoljára 1994-ben találkozott egymással, akkor Belgium 1-0 arányban nyert, a PSV Eindhoven legendás támadója, Luc Nilis adta a gólpasszt a legnagyobb sikereit az Anderlecht csapatával jegyző Marc Degryse-nek. Egy jó Luc Nilis most is jól jönne a belgáknak, jóllehet azért így is kiváló csapatuk van, legalábbis papíron.

Lehetséges hiányzók:
Mindkét oldalon lehet fontos hiányzó, a belgáknál Lukaku, Marokkónál pedig Noussair Mazraoui szereplése kétséges
picture

Fotó: SID

F csoport, 2. forduló:
Belgium-Marokkó
Helyszín: Doha (al-Tumama Stadion) 14.00
A várható kezdőcsapatok:
Belgium:
Thibaut Courtois - Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Leander Dendoncker - Timothy Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Yannick Carrasco - Eden Hazard, Kevin De Bruyne - Michy Batshuayi
Marokkó:
Jásszina Bono - Asráf Hakimi, Nájef Aguerd, Romain Száisz, Nusszáir Mazrauj - Szofjan Amrabát, Azzedin Ounahi - Hakim Zijecs, Szelim Amallah, Szoán Bufál - Juszef En-Neszjiri
picture

Fotó: Getty Images