Flick: többet nem hibázhatunk!

A szövetségi kapitány úgy véli, hogy a Japántól egygólos előnyről elszenvedett szerdai 2-1-es vereséggel elpazaroltak egy lehetőséget, és a vasárnap este sorra kerülő, spanyolok elleni találkozón már nem hibázhatnak.
Kicsi a bors, de erős! - Japán csoda Németország ellen
Foci-vb
Németország kiesett, Japán legyőzte a két nagyágyút és csoportelső
8 ÓRÁJA
Lothar Matthäus szerint a katari világbajnokságon a Japántól elszenvedett szerdai 2-1-es vereséggel rajtoló német labdarúgó-válogatottat zavarja a "háttérzaj", ami miatt a játékosok nem koncentrálnak megfelelően a sportszakmai feladatokra.
"Dolgoznunk és fejlődnünk kell, előre menni és megmutatni a csapat karakterét, hogy megőrizzük esélyünket az utolsó fordulóra" - utalt a Costa Rica elleni jövő csütörtökre kiírt mérkőzésre Flick.
"Hiszünk a csapatban, pozitívak vagyunk és így is szeretnénk hozzáállni a vasárnapi találkozóhoz" - fogalmazott a német kapitány, aki kiemelte a vereség feldolgozását és a tiszta fejek fontosságát, valamint a taktikai hibák javításának szükségességét.
Az E csoportot a kiütéses, 7-0-s Costa Rica elleni sikerrel rajtoló spanyolok vezetik, jobb gólkülönbségükkel megelőzve az ugyancsak hárompontos Japánt.
MTI
Foci-vb
Luis Enrique: “Spanyol-brazil negyeddöntő? Nem zárkózunk el tőle”
13 ÓRÁJA
Foci-vb
Ma a foci-vb-n: vb-ezüstérmes a vb-bronzérmes ellen, első győzelmére hajt a német válogatott
TEGNAP - 04:43