Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Okosabban kellett volna lehoznunk a végét" – Stojkovic nem volt boldog a döntetlennel

Eurosport Magyarország

Publikálva 28/11/2022 - 18:17 GMT+1

Foci-vb, 2022: Dragan Stojkovic szövetségi kapitány úgy véli, a szerb labdarúgó-válogatottnak meg kellett volna nyernie a kameruniak elleni hétfői összecsapást a katari világbajnokságon. A szerbek pénteken a svájciakkal mérkőznek a harmadik fordulóban.

Dragan Stojkovic

Fotó: AFP

Vb-2022 - Dragan Stojkovic okosabb játékot várt volna el

"Kézben tartottuk a mérkőzést, úgy játszottunk ahogy tudunk, de két hiba döntőnek bizonyult" - utalt arra, hogy 3-1-es vezetésüknél kedvező helyzetben voltak. "Nem szabadott volna ezeket elkövetnünk, de a fáradtság és a koncentráció hiánya miatt döntetlen lett a vége. Okosabban kellett volna lehoznunk a mérkőzés végét" - tette hozzá a 3-3-as eredménnyel zárult G csoportos találkozót követően.
A döntetlennel mindkét együttes az első pontját szerezte, és még van esélye - ha kevesebb is, mint a braziloknak és a svájciaknak - a nyolcaddöntőbe jutás kiharcolására.
Stojkovic úgy fogalmazott, úgy tűnik, szeretik a nehéz utat a céljaik elérésére, egyúttal arra hívta fel a figyelmet, hogy a továbbiakban koncentráltabbnak kell lenniük a védekezésben, mert ilyen hibák, amelyeket hétfőn elkövettek, nem ismétlődhetnek meg.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés