Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szülinapokra hívják, és az utcán fotózkodnak CR Angliában élő arab alteregójával

Nánási Antal

Publikálva 08/12/2022 - 18:13 GMT+1

Sokan irigylik a sztársportolók életét, akik amellett, hogy saját sportágukban kiemelkedő teljesítményre és színvonalra képesek, mindennek köszönhetően fényűző életet is élnek. A Katarban zajló labdarúgó világbajnokság már a második példát nyújtja arra vonatkozóan, hogy adott esetben elegendő “csak” hasonlítani a kiszemelt sztárra, a siker pedig ezt követően garantált.

Foci-vb: A Ronaldót helyettesítő Ramos remekelt Svájc ellen - CNN Show

Az ál-Neymar után itt az ál-Cristiano Ronaldo is.
Aligha van olyan ember Magyarországon, aki ne tudna kapásból felsorolni legalább 2-3 olyan filmet, amelyben Bud Spencer és Terence Hill együtt játszik. Még szűkebbre véve a kört, biztosak vagyunk benne, hogy a Nincs kettő négy nélkül című remekmű mindenki toplistájában ott lenne. Ami a filmvásznon csak a képzelet játékaként keltett derűt, arról kiderült, hogy egyesek konkétan meg tudják valósítani.
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Ez minden idők egyik legjobb futballistájának, a világ által Cristiano Ronaldóként ismert portugál zseni teljes neve. Ebben is mutatkozik hasonlóság az élet és a már idézett film között, a Brazíliában, azaz portugál nyelvterületen játszódó film főszerepében Terence Hill neve ugyanis Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo.
picture

Cristiano Ronaldo

Fotó: AFP

S hogy miért hozzuk mindezt ide?
A Katarban kószáló Neymar-hasonmás margójára ugyanis előkerült Cristiano Ronaldo alteregója, aki sokkal jobban hasonlít a portugál sztárra, mint például az elméletileg róla mintázott szobor.
Az illetőt Bewar Abdullahnak hívják, aki elmondása szerint fényesen profitál abból, hogy valóban egész nagymértékben hajaz a Svájc ellen csak padozó CR-re. A Nagy-Britanniában élő fiatalember, a mai kor trendjeinek megfelelően, főleg az online térben hasít, Tiktok oldala 1.8 millió követővel bír, de nem panaszkodhat különösebben az Instagram oldalára sem, amelyet 52 000-en követnek.

TikTok
“Sok felkérést kapok szurkolóktól, hogy legyek vendég a gyermekük születésnapi buliján. Ilyenkor csak azzal, hogy megjelenek és köszöntöm őket, óriási örömöt szerzek az ünnepeltnek.” – mesélt elfoglaltságai egyikéről az ál-CR.
“Sokszor állítanak meg az utcán és kérnek tőlem közös fotót is.”
Miközben a világbajnoki negyeddöntőre készülő Ronaldo a klubfutballt tekintve jelenleg munkanélkülinek számít, addig angliai alteregója elmondása szerint válogathat a különböző felkérések és ajánlatok közül.
“Sok pénzt keresek és sok nő figyel fel rám. Amikor meglátnak, elkezdenek sikítani és azt kiabálják, hogy Ronaldo. A szurkolók szerint annyira hasonlítanunk egymásra, mint egy kettévágott alma két fele.”
Arról nem szól a fáma, hogy az üzlet mikor indult be ennyire fényesen, Bewar mindenesetre nem ruházott be egy katari utazásra, személyesen így nem találkozhat világhírű hasonmásával. A nagy találkozást azonban rövid távú céljai között jelölte meg:
“Az igazi Ronaldóval való találkozás egy álom lenne.”
Forrás: en.as.com
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés