A találkozóra eredetileg a 29. fordulóban került volna sor, de április közepén Dárdai Pál, Admir Hamzagic másodedző és három játékos megfertőződött a koronavírussal, ezért az egész csapatnak karanténba kellett vonulnia két hétre.

"Öntudatosan tértünk vissza, büszke vagyok a fiúkra, és minden elismerésem az övék. Kihoztuk magunkból a maximumot, ha kikaptunk volna, akkor lelkileg most nagyon nehéz helyzetben lennénk" - összegzett a berliniek magyar trénere.
A Hertha - melynek három bajnokiját el kellett halasztani - a mainzi meccs után csütörtökön a Freiburg ellen lép pályára, vasárnap pedig az Arminia Bielefeldet fogadja.
Labdarúgás
A Hertha 2025-ig hosszabbított Dárdai Mártonnal
10/05/2021 13:51
"Most a gyors regenerálódás a cél, és előre kell tekintenünk" - fűzte hozzá Dárdai, akinek a tanítványai továbbra is a kiesést jelentő 17. helyen állnak a tabellán, két pontra az osztályozós pozícióban lévő 1. FC Kölntől.

Hertha BSC

Fotó: SID

A Szalai Ádámot foglalkoztató Mainz lényegesen kedvezőbb helyzetből várja a folytatást a 12. helyről.
"Az Eintracht Frankfurt, a Borussia Dortmund és a VfL Wolfsburg következik nekünk, tulajdonképpen három döntő vár ránk" - vélekedett a magyar válogatott csatár, aki hétfőn a 72. percig volt pályán. "Addig kell küzdenünk, amíg matematikailag is egyértelművé válik, hogy már nem eshetünk ki" - jelentette ki Szalai.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Nem számíthat a Hertha egyik alapemberére Dárdai a hajrában
07/05/2021 14:21
Labdarúgás
Újabb rasszista botrány a Herthánál: kirúgták a korábbi német válogatott kapust
05/05/2021 11:23