Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Visszatért Callum Styles, de csapata fontos mérkőzésen veszített

Tokics Tamás

Publikálva 19/04/2023 - 15:32 GMT+2

Callum Styles január végén szenvedett combsérülést, a válogatott játékos azóta nem lépett pályára klubjában, a Championshipben szereplő Millwallban.

Callum Styles

Fotó: MTI

Roppant balszerencsésen alakult Callum Styles téli időszaka, előbb egy vádlisérülés miatt hagyott ki kisebb időt, majd januárban szenvedett combizomsérülést.
A legutóbbi szűk három hónapban nem csak klubja, de a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi sem számíthatott rá az Észtország elleni barátságos találkozón, valamint a bolgárok elleni 3-0-s magyar sikerrel záruló Eb-selejtezőn.
A nagyszülei révén magyar felmenőkkel rendelkező Styles az angol másodosztályú Millwall kedd esti mérkőzésén a Birmingham City ellen újra pályára léphetett, a 75. percben cserélték be 0-1-es hátrányban. A találkozó hajrájában egy átlövésből veszélyeztetett a középpályás, ám nem született gól a kísérletből.
A 10-szeres magyar válogatott játékos csapata - ahol jelenleg kölcsönben szerepel - az 5. helyen áll a Championshipben, azaz rájátszást érő pozícióban vannak a vereség ellenére.
Ugyanakkor Gary Rowett együttese vesztett pontok tekintetében nem áll annyira jól, mint riválisai és a 11. Norwich City is csak 4 pontra van tőlük.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés