Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Berendelték egy szavazókörbe, lemaradhat a visszavágóról a Real sztárja

Eurosport
Eurosport

Frissítve 28/04/2021 - 17:06 GMT+2

Marcelónak állampolgári kötelessége akadt a jövő héten esedékes választásokon.

Real-Verteidiger Marcelo könnte den Königlichen am Mittwoch im Halbfinal-Rückspiel der Champions League fehlen, weil er als Wahlhelfer ausgelost wurde

Fotó: Getty Images

Marcelónak, a Real Madrid labdarúgójának a jövő héten egy helyi választáson kellene segédkeznie, ezért kérdéses a játéka a Chelsea elleni szerdai, londoni visszavágón a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A 2011 óta spanyol állampolgársággal is rendelkező brazil balhátvédet berendelték egy szavazókörbe dolgozni a keddi regionális választás idejére. Ilyen feladatra bármelyik spanyol lakos kötelezhető és most Marcelóra került a sor, illetve csapattársára, a sérüléssel bajlódó Victor Chustra is hasonló feladat vár kedden az El Mundo című lap szerint.
Az újság megkereste a klubot az üggyel kapcsolatban, ám hivatalos választ még nem kapott. Viszont a lap úgy tudja, hogy a klub fellebbezett Marcelo behívása miatt az illetékes hatóságnál, ám a beadványt elutasították.
Amennyiben a futballista nem tudja lemondani a szavazóköri munkát, úgy biztosan nem utazhat el kedden társaival Londonba.
A két csapat első meccsén, kedden 1-1-es döntetlenre végeztek a felek Madridban.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés