Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Messi vezérletével könnyedén nyert a Barca

Eurosport
Eurosport

Publikálva 27/11/2019 - 22:59 GMT+1

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a szerdán pályára lépő csapatok közül az FC Barcelona és az RB Leipzig tudta bebiztosítani nyolcaddöntős szereplését.

Fotó: Eurosport

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a szerdán pályára lépő csapatok közül az FC Barcelona és az RB Leipzig tudta bebiztosítani nyolcaddöntős szereplését.

Az FC Barcelona hazai pályán rangadót játszott a Borussia Dortmunddal, de a találkozó egyoldalú volt: a katalánok a klub színeiben 700. mérkőzésén pályára lépő Lionel Messi vezetésével könnyedén diadalmaskodtak, az ötszörös aranylabdás egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét a 3-1-es sikerből.
A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzignek már egy döntetlen is elég volt a Benfica ellen ahhoz, hogy története során először ott legyen az egyenes kiesés szakaszban, ugyanakkor a portugálok egészen a 90. percig 2-0-ra vezettek. Ekkor Emil Forsberg előbb büntetőből szépített, majd a ráadás hatodik percében megszerezte a történelmi találatot is. A magyar válogatott első számú kapusát a 64. percben le kellett cserélni, miután ütközött a vendégek támadójával, a második gólt szerző Carlos Viníciusszal. Orbán sérülés miatt nem játszott.
A Szoboszlai Dominikkel felálló Salzburg hozta a kötelező győzelmet a Genk otthonában - a magyar válogatott középpályása 80 percet kapott -, és mivel a címvédő Liverpool hazai pályán döntetlent játszott a Napolival, az osztrákok a zárófordulóban a Vörösök ellen akár továbbjuthatnak. Októberben a két csapat liverpooli összecsapása rendkívül látványos 4-3-as angol sikerrel végződött. A Genk elleni összecsapáson újra betalált a norvég Erling Braut Haaland, ezzel a BL történetének első tinédzsere lett, aki sorozatban öt mérkőzésen is eredményes volt.
MTI
⏰ RESULTS ⏰✅ Barcelona qualify following home victory😎 Inter move up to second in Group F🔴 Liverpool draw with second-placed Napoli✅ Leipzig through after dramatic comeback⚪️ Ajax Group H leaders with win in France#UCL— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) November 27, 2019
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés