Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Real 80 percig dominálta a PSG elleni meccset, aztán két perc alatt elszórakozta előnyét

Eurosport
Eurosport

Publikálva 26/11/2019 - 22:57 GMT+1

A Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germainnel BL csoportkörének ötödik fordulójában.

Fotó: Eurosport

A Manchester City és a Tottenham Hotspur is kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában kedden.

A C csoportban a Manchester City nem bírt ugyan otthon a Sahtar Donyeckkel, de így is csoportelsőként léphet a nyolcaddöntőbe. A másik összecsapáson az eddig egy ponttal álló Atalanta legyőzte a vendég Dinamo Zagrebet.
A B csoportban a Tottenham Hotspur úgy jutott tovább - a Bayern München után -, hogy 0-2-ről fordította meg az Olimpiakosz Pireusz elleni hazai találkozóját. A bajorok eközben kiütéses belgrádi győzelemmel végeztek biztosan a csoport élén. A végig óriási mezőnyfölényben lévő bajoroknál Robert Lewandowski a második félidőben 14 perc alatt mesternégyest szerzett. A lengyel támadó - aki csapata minden csoportmeccsén eredményes volt - így öt meccset követően tíz gólnál jár, amellyel a góllövőlista élére került a BL-ben.
A játéknap rangadójára az A csoportban került sor: Madridban a Real végig irányította a játékot a sokszor kényelmesnek tűnő PSG-vel szemben, de hiába jutott kétgólos előnyhöz Karim Benzema találataival
a hajrában védelmi megingásokat követően két perc alatt egyenlítettek az addig halvány támadójátékot nyújtó vendégek. 
A párizsiak - akik legjobbja a nyáron a Real Madridtól szerződtetett kapus, Keylor Navas volt - ezzel a döntetlennel bebiztosították csoportelsőségüket.
A D csoportban a Juventus az Atlético Madrid hazai legyőzésével végez biztosan elsőként, a torinói alakulat győztes találatát pazar szabadrúgásból Paulo Dybala szerezte.
MTI
⏰ RESULTS ⏰ℹ️ Paris Group A winners, Real Madrid through⚪ Tottenham qualify with comeback win 🔵 Manchester City top Group C after draw⚫️ Juventus secure pole position in Group D🔴 Lewandowski claims fastest 4-goal haul in competition history😎 Best game tonight?#UCL— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) November 26, 2019
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés