Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Klopp BL-döntővel felérő meccsként várja a Pool-Napolit

Eurosport
Eurosport

Publikálva 29/11/2018 - 12:25 GMT+1

Nehéz feladat vár rájuk.

Fotó: Eurosport

Jürgen Klopp vezetőedző szerint csapatára, a Liverpoolra döntővel felérő mérkőzés vár a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, miután szerdán 2-1-re kikapott a Paris Saint-Germain vendégeként.

Az angol együttes ezzel mindhárom idegenbeli találkozóján vereséget szenvedett a csoportkörben, a továbbjutás sorsa azonban még így is a saját kezében van. Ha december 11-én hazai pályán 1-0-ra, vagy két gólnál nagyobb különbséggel legyőzi a veretlenül csoportelső SSC Napolit, állva marad a BL-ben.
Élet-halál harc vár a tavalyi BL-döntősre a csoportkör utolsó fordulójában | HosszabbításMár csak négy hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában; a B-, C- és F-csoportokon kívül mindenhol eldőlt a továbbjutók kiléte. A héten 42 gól született, ami 2,625-ös meccsenkénti gólátlagnak felel meg. Paris Saint-Germain-Liverpool 2-1 A forduló rangadóján a PSG 2-1-re verte a Liverpoolt, amely mindhárom idegenbeli csoportmeccsét elveszítette idén.
Az előző idényben döntős angol csapat szakvezetője úgy készül, hogy két hét múlva különleges légkört kell teremteniük legendás stadionjukban.
"A Napoli nagyon jó, december 11-én döntőnek beillő meccsünk lesz az Anfielden" - mondta Klopp, aki elárulta, miért volt a tőle megszokottnál is ingerültebb a párizsi összecsapáson.
"Némi akadályt jelentett, hogy ötezer játékmegszakítás volt az este során, de a játékvezető úgy véli, hogy minden esetben helyesen döntött" - utalt a lengyel Szymon Marciniak teljesítményére a német edző. Hozzátette: Angliában többször is a legsportszerűbb csapatnak bizonyultak, de a Parc des Princes stadionban úgy néztek ki, mintha "mészárosok" alkotnák a Liverpoolt.
"Az ellenfél labdarúgói állandóan megálltak, ami agresszívvá tette a játékosaimat, és ez cseppet sem volt a segítségünkre" - mondta Klopp. Kifejtette: mindez "okos" taktikai húzás volt a PSG-játékosok részéről, inkább a játékvezetőt hibáztatja, aki döntéseivel partnerükké vált. A riválistól hiányolta Marco Verratti kiállítását, a Pool-játékosok által begyűjtött hat sárga lapot viszont "őrültségnek" találta. További részletekbe pedig azért nem bocsátkozott, mert nem akart "rossz vesztes" lenni.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés