Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Oroszországban kapott ki a Bayern

Eurosport
Eurosport

Publikálva 23/11/2016 - 21:21 GMT+1

A Benfica Törökországban játszott gólzáporos döntetlent.

Fotó: Eurosport

A már továbbjutott Bayen München 3-2-re kikapott a Rosztov vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szerdán.

A két együttes első, szeptemberi összecsapását 5-0-ra a bajorok nyerték hazai pályán. Sikerével az orosz együttes fontos lépést tett a csoport harmadik helye, s ezzel az Európa Liga-szereplés felé.

Elherdálta előnyét Isztambulban a Benfica

A Benfica 3-0-ra is vezetett idegenben a Besiktas ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szerdán, ám végül 3-3-as döntetlennel zárult a mérkőzés. A lisszaboni együttes győzelmével továbbjutott volna, ám az isztambuli alakulat a 89. percben egyenlített, így még mindkét csapat kiharcolhatja a nyolcaddöntőbe kerülést.
Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló:B csoport: Besiktas (török)-Benfica (portugál) 3-3 (0-3)gól: Cenk Tosun (58.), Quaresma (83., 11-esből), Aboubakar (89.), illetve Goncalo Guedes (10.), Semedo (25.), Fejsa (31.)D csoport: Rosztov (orosz)-Bayern München (német) 3-2 (1-1)gól: Azmun (44.), Poloz (50., 11-esből), Noboa (67.), illetve Douglas Costa (35.), Bernat (52.)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés