Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Megint megbüntették Nikolics klubját

Eurosport
Eurosport

Publikálva 11/11/2016 - 16:19 GMT+1

Az UEFA döntésének értelmében nem utazhatnak Dortmundba a szurkolóik.

Fotó: Eurosport

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) büntetése nyomán nem utazhatnak Dortmundba a Legia Warszava csapatának szurkolói a gárda november 22-i németországi Bajnokok Ligája-mérkőzésére.

Az UEFA fegyelmi bizottsága – amely egy éven belüli újabb botrány esetén további két meccsre szóló tilalmat is kilátásba helyezett – azért döntött így, mert a varsói drukkerek október 18-án, Madridban összecsaptak a rendőrökkel a Santiago Bernabéu Stadionon kívül.
A lengyel klubnak – melynek 80 ezer eurós pénzbírságot is fizetnie kell – sok gondja van a rajongóival, a Real Madrid elleni visszavágót november 2-án, hazai pályán zárt kapuk mögött kellett megrendeznie, mert a szurkolók a Dortmund elleni hazai összecsapáson, szeptember 14-én sértő, rasszista és személyeskedő rigmusokat skandáltak, valamint megdobálták és megtámadták a vendégszektorban tartózkodó németeket.
A magyar válogatott Nikolics Nemanját is foglalkoztató varsói klub egyébként már a hét elején úgy döntött, hogy elővigyázatosságból nem szervez utat a híveinek Dortmundba.

MTI

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés