Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Nincs rá magyarázat" – Alonso sem tudja, miért szerez ennyi késői gólt a Leverkusen

Eurosport Magyarország

Publikálva 29/04/2024 - 13:26 GMT+2

Bundesliga - Xabi Alonso vezetőedző szerint nincs magyarázat arra, miért szerez ilyen sok gólt a Bayer Leverkusen labdarúgócsapata a mérkőzések rendes játékidejének végén, vagy a hosszabbításban.

Xabi Alonso

Fotó: SID

Xabi Alonso szerint nincs magyarázat a Leverkusen késői góljaira
A német bajnokcsapat szombaton úgy játszott 2-2-es döntetlent házigazdaként a VfB Stuttgarttal, hogy Robert Andrich a 96. percben egyenlített. Ez volt a Bayer 16. találata a mostani szezonban, ami a 90. percben, vagy azt követően született.
"Nem könnyű megmagyarázni, mi történt, a múlt hét után ismét az utolsó pillanatban találtunk be. Nincs rá magyarázat, miért fordul elő ilyen gyakran, de nekünk nagyon jó" - nyilatkozta Alonso.
Az Európa-liga negyeddöntőjében a West Ham United ellen Amine Adli a 90. percben volt eredményes.
"Sok gólt szereztünk idén a hosszabbításban, de nekünk is jobb lenne, ha korábban találnánk be" - mondta a marokkói válogatott játékos.
A Leverkusen veretlenségi sorozata már 46 tétmeccs óta tart, a szombati egyenlítő találat pedig a 127. gólja volt a mostani idényben, ami klubrekordnak számít.
Alonso leszögezte, bár a legfőbb céljukat - a bajnoki cím megszerzését - már elérték, folytatni akarják remek szériájukat a szezon hátralévő részében is.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés