Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Leverkusen a Ferencváros után a Bayern Münchent is legyőzte

Eurosport Magyarország

Publikálva 19/03/2023 - 20:39 GMT+1

A Bayer Leverkusen hazai környezetben 2-1-re legyőzte a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Leverkusen argentin középpályása, Exequiel Palacios (r) ünnepel a 2-1-es büntetőgólt követően a Bayer Leverkusen és a Bayern München közötti német első osztályú Bundesliga mérkőzésen Leverkusenben 2023. március 19-én.

Fotó: Getty Images

A gyógyszergyári alakulat - amely csütörtökön a Puskás Arénában verte meg 2-0-ra az Európa-liga nyolcaddöntőjében a Ferencvárost és jutott kettős sikerrel tovább - az első félidőben még hátrányban volt, a második játékrészben azonban két 11-essel fordított.
A Leverkusen mindkét büntetőjét a Ferencváros elleni második találatot jegyző Amine Adli harcolta ki úgy, hogy mindkét szabálytalanságot követően sárga lapot kapott színészkedésért, a VAR-vizsgálat után a játékvezető azonban visszavonta azokat, és megadta a 11-est, melyeket az argentin Exequiel Palacios értékesített.
picture

Referee Tobias Stieler (R) shows the yellow card to Leverkusen's French forward Amine Adli (2nd L) who puts on his shoe again after losing it during the German first division Bundesliga football match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkus

Fotó: Getty Images

A Leverkusen 2019 óta először győzte le a müncheni csapatot, amely így a Borussia Dortmund mögé szorult a tabella második helyére.
Bundesliga, 25. forduló:
Bayer Leverkusen-Bayern München 2-1 (0-1)
korábban:
Union Berlin-Eintracht Frankfurt 2-0 (0-0)
később:
FSV Mainz 05-SC Freiburg 19.30
szombaton játszották:
Borussia Dortmund-1. FC Köln 6-1 (4-1)
FC Augsburg-Schalke 04 1-1 (0-0)
TSG 1899 Hoffenheim-Hertha BSC 3-1 (2-0)
VfB Stuttgart-VfL Wolfsburg 0-1 (0-0)
VfL Bochum-RB Leipzig 1-0 (0-0)
pénteken játszották:
Borussia Mönchengladbach-Werder Bremen 2-2 (0-0)
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés