Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gulácsi állítaná meg a Bundesliga-legendát

Eurosport
Eurosport

Publikálva 02/03/2018 - 11:51 GMT+1

Rangadó vár a lipcseiekre a Bundesligában.

Fotó: Eurosport

Mióta visszatért nem tud hibázni. Mindhárom gólban benne volt. Az elsővel megverte a Gladbachot, a másodikkal (előkészítés) kiütötte az Atalantát, a harmadikkal pont az Augsburg ellen. Nyolc hónap kihagyás után nem egy rossz mérleg. Marco Reusra most a Leipzig, és Gulácsi Péter vár.

A Bundesliga 25. fordulójának rangadóján nem kicsi a tét, hiszen a győztes komoly lépést tesz a Bajnokok Ligája felé. Ebben pedig Gulácsinak és Reusnak is kulcsszerepe lehet. Utóbbi mióta újra egészséges már két meccsen is együtt kezdhetett barátaival André Schürrlével és Mario Götzével. A trió pedig hatékonyan dolgozik össze, mindkét bajnoki gól az ő hármójuk passzjátékának volt köszönhető. Amikor kilenc éve Reus első Bundesliga gólját jegyezte, Schürrle még az ellenfél, Mainzban játszott együtt Lőw Zsolttal méghozzá Thomas Tuchel felügyelete alatt. Ebből a trióból előbbi még, utóbbi már nem dortmundi. Lőw pedig szombat este azon lesz, hogy Reus hasonló fejcsóválások közepette hagyja el a pályát, mint hétfőn az Augsburg ellen.
Gulácsi Reus 2009-es első góljánál még Liverpoolban volt félúton Hereford és Tranmere között, idén öt bajnokiból kettőt is lehozott kapott gól nélkül. Szívesen emlékezhet az első Lipcse-Dortmundra, ahol ugyanezt összehozva csapata első Bundesliga győzelmét ünnepelhette, meg a tavalyira, amikor Dortmundban is összejött a győzelem.
A magyarok közül Szalai sorozatban ötödször lehet kezdő amikor a Hoffenheim Augsburgba látogat, Dárdai Herthája pedig a Schalke otthonában próbálhatja meg azt, ami az edzővel még sosem sikerült ott: pontot szerezni. A Bayern vasárnap este Freiburgban lép fel, míg két a kiesés szempontjából sorsdöntő meccset is rendeznek: a Hamburg a Mainzot, a Köln a Stuttgartot fogadja.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés