Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A videóbírózás fertőjében a Bundesliga

Eurosport
Eurosport

Publikálva 17/04/2018 - 08:35 GMT+2

Azt hittük a videóbíró már nem okozhat meglepetést. Tévedtünk.

Fotó: Eurosport

Szurkolói demonstráció miatt az első félidő körülbelül tíz perccel később kezdődött a tervezettnél a Mainz-Freiburg német labdarúgó bajnoki mérkőzésen. A nézők ismét a Németországban rendkívül népszerűtlen hétfői játéknap ellen tiltakoztak, számos feliratot elhelyeztek a lelátókon, és időbe telt, mire ezeket a rendezők eltávolították. Az igazi káoszra viszont a második félidő kezdéséig kellett várni. 
A bennmaradásért küzdő csapatok meccsén az első gólt az argentin Pablo De Blasis szerezte büntetőből a 45+7. percben. A Bundesliga honlapjának tudósítása szerint ezt megelőzően a játékvezető már lefújta az első félidőt, a játékosok az öltözőbe vonultak, bekapcsolták a gyepszőnyeg öntözőberendezését, de a videóbírós elemzés során kiderült, hogy a Freiburg védője, Marc-Oliver Kempf kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül.
A futballistákat kihívták az öltözőből - a vendégek először nem akartak visszatérni, mert azt mondták, ha a bíró lefújta, akkor vége a félidőnek - és valójában csak az értékesített tizenegyes után kezdődhetett a pihenő.
A második felvonás kezdése is csúszott, mert mindkét csapat szurkolói vécépapírokat dobáltak a pályára.
A 78. percben Alexander Schwolow kapus labdavesztése után De Blasis akcióból is betalált, ezzel beállította a 2-0-ás végeredményt a hazaik számára. 
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés