Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Dárdai megunta a kérdéseket, a sajtótájékoztató elején már távozott is

Minich Réka

Frissítve 03/04/2024 - 19:05 GMT+2

Dárdai Pál megunta, hogy a Kicker újságírója folyamatosan megkérdőjelezi a munkáját. A Hertha magyar edzője már az első kérdés után elmondta, hogy nem kíván beszélgetni a kérdezővel, majd néhány perc múlva az újabb próbálkozásra szó nélkül felállt és távozott a sajtótájékoztatóról.

Dárdai Pál megunta a kérdéseket, a sajtótájékoztató elején már távozott is

Fotó: Imago

Dárdai Pál nem kíváncsi a folyamatos kritikákra, most látványosan összeveszett a szerinte provokáló újságíróval.
Dárdai Pál szerdán, a Paderborn elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón akadt ki a Kicker újságírójára. A magyar tréner még egy márciusi cikket sérelmezett, ahol a Hertha gyenge évkezdését elemezték. A fő téma, amit vitattak, hogy Dárdai kihozza-e a maximumot a keretből, ami azért is lenne kulcsfontosságú, hiszen az edzői stáb szerződése csak az idei szezon végéig szól. A Hertha edzője már akkor reagált:
„A csapatnál minden rendben van, közben pedig már 30 éve folyamatosan a kívülről jövő negativitást kell hallgatnom. Néhányakat ez biztos szórakoztat, vagy csak annyira tehetségtelenek, hogy meg sem próbálják az igazságot írni. Aki hazugságokat ír, nyugodtan kereshetne magának másik klubot, akikről kitalál valamit.”
A harag nem múlt el, most erről mindenki megbizonyosodhatott, ráadásul elég látványosra sikerült a kiborulás. Már a sajtótájékoztató elején megpróbált kérdést feltenni Steffen Rohr, a Kickertől, de Dárdai egyáltalán nem volt hajlandó válaszolni neki.
„Steffen, nemrég azt írtad, hogy a Herthánál nincsen semmilyen koncepció. Amíg így látod, addig nincs miről beszélnünk. A következő kérdést kérném.”
Utána a magyar edző a Bild és a 94.3 RS2 nevű rádióadó kérdéseit megválaszolta, majd Rohr újra próbálkozott volna. A mondatát még be sem tudta fejezni, amikor Dárdai szó nélkül felállt és távozott a sajtószobából.
A Hertha jelenleg a 9. helyen áll a német másodosztályban, 8 ponttal lemaradva a feljutást érő 3. helytől. Mivel már csak 7 forduló van hátra, ezért nehéz elképzelni, hogy ezt a hátrányt le tudják dolgozni, ezzel pedig Dárdai jövő évi szerződésének sorsa is eldőlhet.
Forrás: Kicker
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés