Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Egy korszak lezárult Clevelandben, a bajnokcsapat utolsó tagja is távozik

Eurosport Magyarország

Publikálva 21/02/2023 - 10:07 GMT+1

Kevin Love a Miami Heat csapatánál folytatja pályafutását, Russell Westbrook pedig a Lakerstől való távozása után bár marad Los Angelesben, de a városi rivális Clipperst erősítheti a jövőben.

Kevin Love

Fotó: Getty Images

Kilenc év után távozik Clevelandből, és a Miami Heatnél folytatja pályafutását az olimpiai és világbajnok Kevin Love az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
A 34 éves játékos a szezon végéig írt alá Floridában, és csütörtökön Milwaukee-ben mutatkozhat be új csapatában. A 15. NBA-idényét taposó Love 2008-tól 2014-ig a Minnesotát erősítette, majd 2016-ban bajnok lett a Cavaliersszel, emellett öt All Star-gálán szerepelt.
A szintén olimpiai és világbajnok Russell Westbrook a hírek szerint hamarosan visszatér Los Angelesbe. A 2016/17-es szezon legjobbja (MVP) február 10-én került a Lakerstől egy csereügylet keretében a Utah Jazzhez, amely azonban elengedi őt, és a 34 éves kosaras várhatóan a Clippersnél köt ki.
Az NBA történetének a legtöbb tripla duplájával büszkélkedő Westbrook az első 11 idényét Oklahoma Cityben töltötte, majd 2019 óta a Houston Rocketsnél, a Washington Wizardsnál és a Lakersnél is megfordult.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés