Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Őrült cserék az NBA-ben, győzött a nyugati éllovas Phoenix a tavalyi döntő visszavágóján

Eurosport Magyarország

Frissítve 11/02/2022 - 11:39 GMT+1

Lezárult a csereidőszak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), csapatot váltott Ben Simmons, James Harden és Kristaps Porzingis is. Természetesen mérkőzéseket is játszottak az éjjel, a Suns nyerte a tavalyi döntő visszavágóját

James Harden

Fotó: Getty Images

James Harden és Ben Simmons csapatot cserélt, esélye sem volt a címvédőnek Phoenixben

Tegnap este - magyar idő szerint - este 9 órakor lezárult a csereidőszak az NBA-ben, új csapatba került például Kristaps Porzingis (Washington), Spencer Dinwiddie (Dallas), Dennis Schröder (Houston), Montrezl Harell (Charlotte), Donte DiVincenzo (Sacramento), Sege Ibaka (Milwaukee) és Marvin Bagley III (Detroit) is. A legnagyobb üzletet azonban minden bizonnyal a Brooklyn Nets és a Philadelphia 76ers hajtotta végre.

James Harden 10-szeres All-Star ugyanis a Sixershez került Paul Milsappel, Ben Simmonsért, Seth Curryért, Andre Drummondért, két első körös draft pickkért és egy második körösért cserébe. Az idő tehát Daryl Moreyt igazolta, aki szép csomagot kapott Hardenért cserébe. A Brooklyn Nets csütörtökön még új játékosai nélkül sorozatban tizedik alkalommal kapott ki, most a Washington Wizards otthonában maradt alul minimális különbséggel. A győztes hazaiaknál Kyle Kuzma 15 pontot dobott, 13 lepattanót szerzett és 10 gólpasszt adott, ezzel először ért el tripla-duplát, három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredményt. A vesztes vendégeknél Kyrie Irving 31 pontig jutott.



A Sunsban Deandre Ayton volt a legeredményesebb 27 ponttal, míg a címvédő Bucksban Khris Middleton és Jrue Holiday 21-ig jutott. Éppen ez a két csapat játszotta tavaly a nagydöntőt, melyet a Milwaukee 4-2-re nyert meg.

Kiemelkedő egyéni teljesítményekből sem volt hiány, Luka Doncic 51 pontig jutott a Clippers ellen, Stephen Curry 35 ponttal és 10 gólpasszal zárt a Knicks ellen, míg Gary Trent Jr. 42 pontot szórt a Rockets kárára.
Eredmények:
Phoenix Suns-Milwaukee Bucks 131-107
Washington Wizards-Brooklyn Nets 113-112
Detroit Pistons-Memphis Grizzlies 107-132
New Orleans Pelicans-Miami Heat 97-112
Houston Rockets-Toronto Raptors 120-139
Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers 112-105
Golden State Warriors-New York Knicks 114-116



Forrás:MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés