Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Curry a Cleveland ellen is varázsolt, sorozatban negyedszer nyert a Miami Heat

MTI

Publikálva 19/11/2021 - 10:08 GMT+1

NBA - Curry remeklésével fordított a Golden State

Überzeugte mit 40 Punkten: Stephen Curry

Fotó: SID

A Golden State Warriors 13 pontos hátrányt ledolgozva nyert a Cleveland ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

Az éllovas vendégek sikeréből Stephen Curry negyven ponttal vette ki a részét, ebből húszat a negyedik negyedben dobott. Nemanja Bjelica 14, Andrew Wiggins pedig 12 ponttal járult hozzá a Warriors győzelméhez, Draymond Green négy pontja mellé 14 lepattanót gyűjtött. A Golden State sorozatban kilencedik alkalommal verte meg a Clevelandet és 2017 januárja óta 17 siker mellett csupán egyszer veszített vele szemben.
Denverben a Philadelphia 76ers többek között Tyrese Maxey 22, valamint Seth Curry 20 pontjának is köszönhetően legyőzte a vendéglátó Nuggetset, és ezzel megszakította öt mérkőzés óta tartó sikertelen sorozatát. A hazaiaknál Nikola Jokic volt a legeredményesebb 30 ponttal, 10 lepattanóval és hét gólpasszal (assziszt).
A Miami Heat egymás után negyedik meccsét nyerte meg, ezúttal otthon, a Washington Wizardsszal szemben. Jimmy Butler 32, Bam Adebayo 20, Gabe Vincent pedig 18 ponttal vette ki a részét a hazaiak győzelméből, míg a másik oldalon Bradley Beal 30 pontot dobott.
A Toronto Raptors a legutóbbi hét összecsapásából a hatodikat veszítette el, mégpedig a Utah Jazz vendégeként, hiába dobott Gary Trent Jr. egyéni idénycsúcsot jelentő 31 pontot. A hazaiaknál Rudy Gay és Donovan Mitchell egyformán 20-20 pontot szerzett.
Minneapolisban a San Antonio Spurs sorozatban negyedik vereségét könyvelhette el, 25 pontos különbséggel maradt alul a Minnesotával szemben.
Eredmények:
  • Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors 89-104
  • Miami Heat-Washington Wizards 112-97
  • Memphis Grizzlies-Los Angeles Clippers 120-108
  • Minnesota Timberwolves-San Antonio Spurs 115-90
  • Denver Nuggets-Philadelphia 76ers 89-103
  • Utah Jazz-Toronto Raptors 119-103
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása