Ő az egyik legjobb edző egész Európában, te meg ilyen kérdést teszel fel?!
A fenti kérdést Mikita Vailupau tette fel az egyik újságírónak a Telekom Veszprém - PICK Szeged NB I-es szuperrangadó utáni sajtótájékoztatón.
A címvédő Szeged ötgólos vereséget szenvedett az Építők otthonában, majd a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egyszercsak megfagyott a levegő.
Bajnokok Ligája
Szoros meccsen verte a Veszprém a Zagrebet
24/11/2022 - 19:36
"A Bajnokok Ligájában láthatjuk a Szeged teljesítményét, elgondolkozott-e a lemondáson, hogy ott hagyja a PICK Szegedet?" - hangzott az egyik újságírói kérdés.
Erre Juan Carlos Pastor a szegediek mestere felhúzott szemöldökkel nézett, majd a következő választ adta:
"Köszönöm a kérdést. Profi vagyok. Ez a 28. szezonom vezetőedzőként és úgy fogom folytatni a munkát minden nap, mint amikor elkezdtem. Sosem dobtam be a törölközőt életem során, minden nap 120%-al teszem a dolgom. Holnap nekünk edzőknek nem lesz szünet. Amint ma hazaérünk Szegedre, a következő meccsre készülünk. Szeretem a munkámat és folytatom a végsőkig. Ebben biztos lehet, köszönöm a kérdést."
Ezek után a Veszprém vezetőedzője, Momir Ilics is furcsa szemmel nézett a kérdést feltevő újságíróra, majd a bakonyiak szélsője Vailupau vette védelmébe a spanyol trénert a cikk elején olvasható mondattal.
Kézilabda
A szezon végén távozik a Veszprém egyik legjobbja
14/11/2022 - 10:23
Bajnokok Ligája
Ötödik vereségét szenvedte el a Szeged a BL-csoportkörben
03/11/2022 - 22:17