Súlyos autóbalesetet szenvedett, majd kórházba szállították Tiger Woods korábbi világelső golfozót.

A 45 éves sztár Los Angelesben helyi idő szerint kedden 7 órakor borult fel kocsijával, ami olyan jelentős károkat szenvedett, hogy a golfozót a tűzoltóknak kellett kivágni belőle. A Golf Digest szaklap elérte Woods ügynökét, aki elmondta, hogy a játékos többszörös lábsérülést szenvedett és jelenleg operálják. A rendőrség legfrissebb hírei szerint nem tűnnek életveszélyesnek a sérülései, illetve nem látszódtak rajta alkoholos befolyásoltság nyomai. A műtétet és toxikológiai vizsgálatokat követően tudnak bővebb tájékoztatást nyújtani a golfozó állapotáról. 

woods.jpg

Fotó: Eurosport

The CJ Cup
McIlroy mindent vitt, címvédésével kilencedik alkalommal világelső
24/10/2022 - 11:06
A baleset előtt néhány órával azt nyilatkozta, hogy remélni, játszhat majd a Masters tornán. "Jól érzem magam. Kicsit merev vagyok, még egy MRI vizsgálat vár rám, akkor derül ki, hogy elkezdhetek-e további testmozgást végezni."
A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.
MTI
Golf
Jordan Spieth vezérletével az amerikai golfozók nyerték az Elnökök Kupáját
26/09/2022 - 11:50
Fortinet Championship
Max Homa őrületes végjátékban védte meg címét az idénynyitón
19/09/2022 - 09:54