Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Felhasználási Feltételek

Eurosport
Eurosport

Frissítve 09/04/2021 - 10:32 GMT+2

Utoljára frissítve:

Eurosport

Fotó: Eurosport

Ezek az Eurosport E és az Eurosport Player honlapjainak és applikációinak (a „Szolgáltatás”) felhasználási feltételei.
A Szolgáltatás hozzáférése, telepítése vagy használata előtt kérjük, olvassák el ezeket a feltételeket. Ezek rögzítik a Szolgáltatáshoz való hozzáférésre és használatára vonatkozóan az Ön és közöttünk fennálló megállapodást. A Szolgáltatáshoz való hozzáféréssel, annak telepítésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Felhasználási Feltételeket. Ha azokkal nem ért egyet, kérjük, ne használja a Szolgáltatást.
Kik vagyunk
A Szolgáltatást az Angliában 09615785 cégjegyzéki számmal bejegyzett DPlay Entertainment Limited működteti és biztosítja az Ön részére, melynek székhelye Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB, Egyesült Királyság („DEL”, „mi”, „minket, nekünk”, „a mi”).
Adatvédelem
Az Ön által részünkre megadott, illetve a Szolgáltatás vagy az Ön (alább meghatározott) Eurosport Fiókjának használata során általunk gyűjtött személyes adatokat az Adatvédelmi Irányelveinkben rögzítettek szerint használjuk. Kérjük, olvassa el Sütikkel Kapcsolatos Irányelveinket is.
A Szolgáltatás
Ha a jelen feltételek szerinti Szolgáltatásról beszélünk, az az alábbiakból áll:
  • az Eurosport Player és Eurosport honlapjai (együttesen a „Weboldalak”);
  • az Eurosport Player és Eurosport bizonyos mobiltelefonokon és más csatlakoztatott eszközökön rendelkezésre bocsátott applikációi (együttesen az „Applikációk”); és
  • a Weboldalakon és Applikációkon biztosított minden információ, így:
A Szolgáltatás Tartalma rendszeresen módosul – tehát izgalmas sportok, események, cikkek, programok, csatornák stb. rendelkezésre állhatnak, míg más sportok, események, cikkek, programok, csatornák stb. a továbbiakban nem hozzáférhetők. Bővebb információk a 9. pontban.
Felhasználási Feltételek
1. A Szolgáltatáshoz való hozzáférés
1.1 A Szolgáltatáshoz való hozzáférés, annak használata vagy telepítése révén Ön hozzá tud férni a Tartalomhoz, használni tudja és meg tudja nézni azt, valamint kölcsönhatást gyakorolhat a Tartalomra a jelen Felhasználási Feltételekben rögzített feltételek alapján.
1.2 Egyes tartalmakat fizetés nélkül tud elérni és megnézni, míg néhány tartalom csak akkor fog rendelkezésére állni, ha:
(a) regisztrál egy fiókra („Eurosport Fiók”); vagy
(b) egyszeri hozzáférést vagy folyamatos előfizetést vásárol („Eurosport Pass”).
1.3 Ön akkor regisztrálhat egy Eurosport Fiókra, ha legalább 16 éves. Az Eurosport Előfizetés vásárlásához 18 évesnek kell lennie (vagy teljes jogképességű korúnak lakóhelye területén, ha több mint 18 éves).
1.4 Ahogy az Eurosport Előfizetés kiválasztási oldalán és ügyfélszolgálatunkon olvasható:
(a) A Szolgáltatásban elérhető Eurosport Előfizetések, tartalmak, jellemzők és funkciók az Ön eszköze, lakóhelye függvényében, valamint az egyes Weboldalak és Applikációk között eltérőek lehetnek. A támogatott eszközökről bővebb információkat a jelen Felhasználási feltétel 13. fejezetében olvashat; és
(b) a Tartalommal, jellemzőkkel és funkciókkal kapcsolatos korlátozások függhetnek attól is, milyen Eurosport Pass Előfizetést választ, valamint milyen korlátozásokat határoztak meg kereskedelmi partnereink.
2. Az Ön Eurosport Fiókja
2.1 Eurosport Fiókjának létrehozásakor Ön köteles valóságnak megfelelő, pontos és hiánytalan információkat szolgáltatni részünkre. Az Eurosport Fiók létrehozásához Ön használhat harmadik fél felületén vagy más félnél már regisztrált fiókot, például egy közösségi média szolgáltatónál regisztrált bejelentkezési adatait.
2.2 Ön felelős azért, hogy Eurosport Fiókjának felhasználói nevét és jelszavát, valamint az azok alatt lebonyolított összes tevékenységét (beleértve a Szolgáltatás Eurosport Fiókján keresztül történő elérését és használatát is) bizalmasan kezelje. Azt ajánljuk, hogy ne adja meg fizetési adatait, felhasználói nevét és jelszavát más személyeknek. Ön vállalja, hogy azonnal értesít minket, ha tudomást szerez a biztonság megsértéséről, vagy jelszava, illetve felhasználói neve jogosulatlan használatáról, illetve, ha ilyenre gyanakszik.
3. Az Ön Eurosport Előfizetése
3.1 Az Ön területén ajánlott aktuális Eurosport Előfizetések itt, a Szolgáltatásokban vannak felsorolva. Ha Ön Eurosport Előfizetést vásárol tőlünk, az árra, valutanemre és automatikus megújításra vonatkozó részleteket közöljük, mielőtt véglegesíti vásárlását.
3.2 Az Eurosport Előfizetésről szóló tájékoztatási címkében az alábbiakat találhatják:
(a) az egyes Eurosport Előfizetés-típusok jellemzőire vonatkozó további részleteket, ideértve az automatikus megújítást, a minimális előfizetési időszakokat, miként lehet kiiktatni az automatikus megújítást, valamint a törlést; és
(b) információkat arról, hogyan lehet átváltani az egyik Eurosport Előfizetésről egy másikra, beleértve a számlázási rendelkezéseke vonatkozó hatásokat.
3.3 Amikor Ön véglegesít egy vásárlást, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mail-t az Ön új Eurosport Előfizetésének adataival. Az Ön Eurosport Előfizetésének adatait itt, a Fiók című részben tekintheti meg, beleértve az árat is. Ha Eurosport Előfizetése automatikusan megújul, az erről szóló információ tartalmazza a megújítási előfizetési díjat, a számlázás megújításának időpontját és azt, miként lehet leállítani Eurosport Előfizetésének automatikus megújítását. Ha Ön harmadik fél közvetítésével fizetett elő, olvassa el a 12. fejezetet.
4. Automatikus megújítás
4.1 Az Eurosport Előfizetések többsége automatikusan megújul, ha Ön nem törli előfizetését a következő megújítási időpontja előtt (vagy bármely ingyenes hozzáférési időszak végén).
4.2 Ha Ön rajtunk keresztül vásárol Eurosport Előfizetést, a regisztráció időpontjában tudatni fogjuk Önnel, hogy az Ön Eurosport Előfizetés-típusa automatikusan megújul-e és mikor.
4.3 Ha automatikusan megújuló Eurosport Előfizetése van, és nem törli előfizetését az aktuális előfizetési időszak (vagy bármely ingyenes hozzáférési időszak) vége előtt, akkor Eurosport Előfizetése automatikusan megújul. Amikor Eurosport Előfizetése automatikusan megújul, megterheljük a következő előfizetési időszakra esedékes teljes előfizetési díjjal ugyanazon az áron (kivéve, ha reklámárat alkalmazunk az aktuális vagy a következő előfizetési időszakra, vagy ha árváltozást közöltünk Önnel a 8. fejezetnek megfelelően. Az automatikus megújításra vonatkozó bővebb információkat, beleértve azt is, hogyan lehet kikapcsolni azt, olvassa el az Eurosport Előfizetésről szóló információs címkét és a Fiók című részt.
4.4 Ha az Ön Eurosport Előfizetése nem havonta újul meg, akkor Ön az aktuális előfizetési időszak vége előtt értesítést kap a megújításról.
5. Ingyenes hozzáférési időszak
5.1 Az Ön Eurosport Előfizetése egy ingyenes hozzáférési időszakkal kezdődhet. Ingyenes hozzáférési időszakok csak új előfizetőknek állnak rendelkezésre (előfizetőnként egy ingyenes időszak), ha más feltételek nem alkalmazandók. Az ingyenes hozzáférési időszakok konkrét időtartamát a bejelentkezési ponton adjuk meg.
5.2 Önt automatikusan megterheljük ingyenes hozzáférési időszaka végén, ha Ön nem törli Eurosport Előfizetését az ingyenes hozzáférési időszak lejárta előtt. Felhívjuk figyelmét arra, hogy értesíthetjük Önt arról, hogy ingyenes hozzáférési időszaka lejár vagy lejárt, és hogy fizetős előfizetése megkezdődött.
5.3 Ha Ön harmadik fél közvetítésével fizet elő, például egy app store-on vagy partnereink egyikén keresztül, olvassa el lentebb a 12. fejezetet (Harmadik felek platformjai és Szolgáltatásai) is.
6. Reklámajánlatok
6.1 A DEL, a DEL cégcsoportjának vállalatai, illetve harmadik fél partnereink biztosíthatnak utalvány kódokat, árengedményeket vagy más reklámajánlatokat, amelyek ingyenes vagy kedvezményes hozzáférést kínálhatnak a Szolgáltatáshoz („Reklámajánlatok”).
6.2 A Reklámajánlatok számos formát ölthetnek, és rendelkezésre bocsáthatók önállóan vagy biztosíthatók egy csomag részeként a DEL által értékesített más termékekkel vagy szolgáltatásokkal (vagy a DEL cégcsoportjának más vállalataival), illetve valamelyik partnerünk termékeivel vagy szolgáltatásaival együtt.
6.3 Ön az Önre vonatkozó konkrét feltételek alapján használhat és vehet igénybe reklámajánlatokat. Kérjük, vizsgálja meg a Reklámajánlat vonatkozó feltételeit teljes részletek szempontjából, beleértve következőket:
(a) ki jogosult az ajánlat fogadására; és
(b) hogy a korlátozások vonatkoznak-e egy Reklámajánlat ingyenes hozzáférési időszakkal való kombinálására.
6.4 Ahol egy Reklámajánlat harmadik fél partner vagy a DEL cégcsoportján belüli más vállalat biztosított, az adott másik félnek további feltételei is lehetnek. A DEL nem vállal felelősséget az ilyen harmadik fél partner által biztosított termékekért és szolgáltatásokért.
7. Számlázás
7.1 Ha Önnek fizetnie kell Eurosport Előfizetéséért, megterheljük Önt annak a fizetési módnak az alkalmazásával, amelyet első előfizetésekor választott.
7.2 Ha Eurosport Előfizetése automatikusan megújul, Eurosport Előfizetésének minden új előfizetési időszaka első napján automatikusan megterheljük az előfizetés korábbi árával (hacsak nem értesítettük árváltozásról a 8. fejezet értelmében, vagy ha nem a 7.4. pont alkalmazandó). Az első fizetéssel általában előfizetésének napján terheljük meg, illetve ha ingyenes hozzáférési időszaka van, akkor az ingyenes előfizetési időszak lejártát követő napon.
7.3 Ha Ön jogosult olyan Reklámajánlatra, amely meghatározott időszakra ingyenesen hozzáférést biztosít egy Eurosport Előfizetéshez, majd átalakul fizetős előfizetéssé, az első fizetés összegével a reklámidőszakot követően azonnal megterheljük.
7.4 Ha olyan reklámajánlatra jogosult, amely árkedvezménnyel jár, számláját és fizetendő összegeit a reklámidőszakra ennek megfelelően csökkentjük. A reklámidőszakot követően az akkori szokásos előfizetési ár lép hatályba.
7.5 A számlázási információinak megtekintéséhez kapcsolja ki az automatikus megújítást, vagy frissítse, illetve módosítsa fizetési módját, látogassa meg itt a Fiók részt (kivéve, ha harmadik fél közvetítésével vagy más szolgáltatáson keresztül fizet, például az Apple, Google programon, vagy egyik partnerünkön keresztül, mely esetben lásd alább a 12. fejezetet (Harmadik felek platformjai és Szolgáltatásai).
7.6 Ha egy fizetés nem teljesül, mert fizetési módja lejárt, nincs elegendő pénze vagy más okból, és Ön nem módosítja fizetési módját, vagy törli Eurosport Előfizetését, értesítés követően, amíg nem biztosít érvényes fizetési módot, felfüggeszthetjük Eurosport Előfizetésének és/vagy Számlájának hozzáférését. Értesítést kap az ilyen nem teljesítésről, és lehetőséget biztosítunk fizetési módjának frissítésére. Ha Ön Számlájában itt frissíti fizetési módját, felhatalmaz minket arra, hogy a frissített fizetési mód alapján terheljük meg Eurosport Előfizetéséért, és”felelős marad minden be nem szedett összeg miatt. Ez az Ön fizetési határidőinek vagy előfizetési időszakának módosulásához vezethet.
7.7 Fenntartjuk magunknak a jogot értesítés alapján annak az időpontnak a megváltoztatására, amelyre nem kaptunk sikeresen engedélyt, vagy automatikusan, ha előfizetése megújításának időpontja nem történik meg egy adott hónapban, például, ha Önt általában minden hónap 30. napján terheljük meg, február hónapban 28-án fogjuk megterhelni.
7.8 Más cégeket (így a DEL cégcsoportjához tartozó más vállalatokat is), ügynököket vagy vállalkozókat használunk a hitelkártyás tranzakciók és más fizetési módok feldolgozására.
7.9 Ha Ön olyan Eurosport Előfizetésre regisztrál, amely ingyenes hozzáférési időszakkal kezdődik, vagy ha Ön olyan Reklámajánlatot vesz igénybe, amely ingyenes hozzáférést biztosít egy Eurosport Előfizetéshez, de azt is előírja, hogy adja meg fizetési adatait, egy névleges díjat számíthatunk fel, amikor ingyenes időszaka vagy a Reklámajánlat elindul.
8. Árváltozások
8.1 Eurosport Előfizetésének árát időről időre módosíthatjuk. Minden árváltozás legkorábban 30 nappal az Önnek küldött értesítést követően, valamint aktuális Eurosport Előfizetésének megújítási határidejét követően lép hatályba az Ön számára. Tudatni fogjuk Önnel azt az időpontot, amikor bármely árváltozás hatálybalépése esedékes. Ha Ön egy harmadik fél partnerünkön (így Apple vagy Google programon) keresztül vásárolt Eurosport Előfizetést, az árváltozásokra az adott harmadik fél feltételei alapján kerül sor.
8.2 Ha árváltozásról értesítjük Önt, és Ön nem kívánja tovább használni Eurosport Előfizetését az új előfizetési áron, a következő előfizetési időszak előtt töröltetheti Eurosport Előfizetését a Számlájában bemutatott törlési lépéseket követve (a 11. fejezetben leírtak szerint). Eurosport Előfizetésének folyamatos használata és/vagy az új előfizetési áron történő fizetése az új előfizetési időszakra az árváltozás engedélyezésének tekinthető.
9. Tartalmi módosítások
9.1 Amint azt fentebb, a Szolgáltatás leírásánál említettük, a Tartalom rendszeresen módosul – tehát izgalmas sportok, események, cikkek, programok, csatornák stb. rendelkezésre állhatnak, míg más sportok, események, cikkek, programok, csatornák stb. a továbbiakban nem hozzáférhetők.
9.2 A Tartalom rendelkezésre állása különféle okokból módosulhat, például ha harmadik fél jogtulajdonosok visszavonják vagy korlátozzák a Szolgáltatás adott tartalmának használatát, vagy jogi, illetve szabályozási okokból.
9.3 A Szolgáltatást folyamatosan biztosítjuk, és nem láthatjuk előre, mi változhat a jövőben. Ez azt jelenti, hogy a jelen Felhasználási Feltételekben rögzítetteken kívül módosíthatjuk a Tartalmat.
9.4 Igyekszünk elkerülni, hogy jelentős mértékű hátrányos változtatásokat hajtsunk végre a Tartalomban (amint azt a lentebbi 10.2. (b) pontban írtuk le), de ha erre sor kerül, az alábbi 10.2. (b) pont szerint értesítjük Önt.
9.5 Vegye tudomásul, hogy nem feltétlenül tudjuk Önt előre értesíteni minden tartalmi változásról. A Tartalom rendelkezésre állásának részleteiért nézze meg a Weboldalt és az Applikációkat itt.
10. A Szolgáltatás változásai
10.1 Ingyenes hozzáférés:
(a) Bármikor, értesítés nélkül változtathatjuk meg vagy szüntethetjük be a Szolgáltatás ingyenes elemeit.
(b) Ez kiterjed a Szolgáltatás azon részeire is, amelyekhez Ön nem regisztrált vendégként és Eurosport Fióktulajdonosként anélkül tud hozzáférni, hogy Eurosport Előfizetést vásárolna. Ilyen változtatásokra (például) akkor kerülhet sor: ha el kell távolítanunk bizonyos jellemzőket vagy funkciókat és/vagy nem szabad tovább megengedni bizonyos eszközöknek vagy platformoknak, hogy hozzáférhessenek a Szolgáltatás ingyenes részegységeihez. Időről időre javíthatjuk, frissíthetjük vagy erősíthetjük a Szolgáltatás ingyenes aspektusait.
10.2 Fizetős Szolgáltatások:
(a) Előfordulhatnak olyan időszakok, amikor módosítanunk kell a Szolgáltatás azon részegységeit, amelyekhez Ön kizárólag Eurosport Előfizetés birtokában férhet hozzá (a „Fizetős Szolgáltatás”). Csak akkor módosítjuk a Fizetős Szolgáltatást, ha jó okunk van erre, például:
(i) ha megváltoztatjuk a Szolgáltatás dizájnját vagy megjelenési formáját;
(ii) javítjuk és bővítjük a Fizetős Szolgáltatás részeként rendelkezésre álló jellemzőket és funkciókat;
(iii) módosítással igazodunk az érvényben lévő jogszabályokhoz, vagy foglalkozunk a potenciális biztonsági kockázatokkal.
(b) Amennyiben:
(i) a Fizetős Szolgáltatást az Ön számára kedvezőtlen módon módosítjuk; vagy
(ii) a Tartalmon jelentősen hátrányos módosítást hajtunk végre, például eltávolítunk magas profilú csatornákat vagy a Tartalom átfogó kategóriáit,
az Eurosport Előfizetés érvényessége alatt bármikor legalább 30 nappal korábban értesítést küldünk, és biztosítjuk a törlés jogát. Ha Ön nem törli Eurosport Előfizetését, miután értesítettük valamilyen változtatásról, és mielőtt a módosításokra sor került volna, azt úgy tekintjük, hogy Ön elfogadta a módosításokat.
(A) Megpróbáljuk biztosítani, hogy az olyan változások, amelyek kedvezőtlenek az Ön számára, ne lépjenek hatályba az Ön aktuális előfizetési időszaka alatt. Ez azt jelenti, hogy előre elmondjuk Önnek, milyen változtatást tervezünk, Önnek pedig megvan a lehetősége Eurosport Előfizetésének törlésére, mielőtt a változtatás hatályba lép (amikor a következő előfizetés elkezdődik), ha követi a 11. fejezetben (Törlés) leírt lépéseket.
(B) Ha egy módosítás az Ön aktuális előfizetési időszaka alatt lépne hatályba, akkor is módja van töröltetni Eurosport Előfizetését, mielőtt a módosítás hatályba lép. Ilyen körülmények között biztosítjuk a Fizetős Szolgáltatásra Ön által már kifizetett, de még meg nem kapott Szolgáltatás összegeinek visszatérítését.
10.3 A jelen 10. fejezet nem vonatkozik a Szolgáltatás bármely részének jelentéktelen változtatásaira, amelyek akadályozzák a Szolgáltatás Ön általi használatát, beleértve (többek között) a dizájn csekély módosításait vagy a Tartalom 9. fejezet hatálya alá tartozó változtatásait.
11. Törlés
11.1 Az aktuális előfizetési időszak (vagy az ingyenes hozzáférési időszak) vége előtt Ön bármikor töröltetheti Eurosport Előfizetését, és – ha nem adunk ettől eltérő közlést az Ön területére vonatkozó Eurosport Előfizetés tájékoztatóban (a 11.2. pontban leírtak szerint), a törlés az aktuális előjegyzési időszak (vagy az ingyenes hozzáférési időszak) végén válik hatályossá. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön egy előfizetési időszak (vagy ingyenes hozzáférési időszak) révén része a folyamatnak, ha ettől eltérő közlést nem adunk, az aktuális előfizetési időszak (vagy az ingyenes hozzáférési időszak) végéig Ön továbbra is használhatja Eurosport Előfizetését.
11.2 Egyes területeken bizonyos Eurosport Előfizetés-típusok esetében van egy minimális határidő, amely az aktuális előfizetési időszak vége előtt jár le. Ez az első előfizetési időszakra vagy bármely megújítási időszakra vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy Ön képes lehet töröltetni Eurosport Előfizetését azzal, hogy a törlés a minimális határidő végén lép hatályba vagy azonnal (ha a minimális határidő már lejárt). Az Ön Eurosport Előfizetésére vonatkozó minimális határidővel és töröltetési jogokkal kapcsolatban bővebb információkat az Ön területére vonatkozó Eurosport Előfizetés tájékoztatójában olvashat.
11.3 Eurosport Előfizetésének kezelése vagy törlése céljából látogassa meg Eurosport Számlájának Fiók címszavát.
11.4 Ha Ön harmadik félen keresztül (például egy app store-on vagy valamelyik partnerünkön keresztül) jelentkezett Eurosport Előfizetésért, és törölni kívánja előfizetését, azt az adott félen keresztül teheti meg. Például eszközének beállításait kellhet megkeresnie vagy meglátogathatnia app store fiókját, és kikapcsolnia az Eurosport automatikus megújítását.
11.5 Ha Ön tőlünk vásárol Eurosport Előfizetést, egyetért a következőkkel: (a) azonnal hozzáférést biztosítunk Eurosport Előfizetéséhez (valamint az adott Eurosport Előfizetésen keresztül elérhető Tartalomhoz; és (b) ha Ön a regisztráció során megadta hozzájárulását, azzal ön lemond esetleges törvényes jogáról a következőkre: (i) hogy meggondolja magát Eurosport Előfizetésével kapcsolatban; és hogy bármely alkalmazható megfontolási időszak alatt visszatérítésben részesülhet.
11.6 Ha Ön Norvégiában él, arról a jogáról, hogy meggondolja magát egy alkalmazható megfontolási időszak során, az Eurosport Előfizetés tájékoztatójában olvashat bővebb információkat.
12. Harmadik felek platformjai és szolgáltatásai
12.1 Ha Ön harmadik félen (például app store-on vagy valamelyik harmadik fél partnerünk által nyújtott szolgáltatáscsomagon) vagy az adott harmadik fél vagy a DEL által értékesített más terméken vagy szolgáltatáson keresztül éri el a Szolgáltatást vagy vásárol Eurosport Előfizetést:
(a) Ön a harmadik fél feltételeinek vagy az említett más termék vagy szolgáltatás feltételeinek (így bármely alkalmazandó felhasználási szabály) hatálya alá kerül;
(b) minden fizetés az Eurosport Előfizetésért az adott harmadik fél vagy az említett más termék vagy szolgáltatás részére történik;
(c) a következőkkel kapcsolatos fontos információk:
(i) értékesítési feltételek;
(ii) díjak;
(iii) adók;
(iv) fizetési módok;
(v) egy tranzakció törlésére irányuló joga és az, hogy mikor tud élni ezzel a jogával (ha alkalmazandó); valamint
(vi) egy tranzakció lebonyolításához szükséges technikai lépések
a harmadik fél feltételeiben vagy a másik termék vagy szolgáltatás feltételeiben olvashatók részletesen; és
(d) Ön köteles betartania a harmadik fél feltételeit, valamint a jelen Felhasználási Feltételeket is. Ha bármilyen összeférhetetlenség áll fenn a jelen Felhasználási Feltételek és a harmadik fél feltételei között, akkor a harmadik fél feltételei alkalmazandók.
12.2 Ha Ön az Eurosport Előfizetést harmadik félen (pl. app store-on vagy valamelyik partnerünkön), illetve az említett harmadik fél vagy a DEL által értékesített más terméken vagy szolgáltatáson keresztül fizeti, és meg módosítani kívánja fizetési módját, ezt az említett harmadik félen, illetve a másik terméken vagy szolgáltatáson keresztül teheti meg. Ha a számlázással vagy fizetésekkel kapcsolatban bármilyen problémát tapasztal ilyen körülmények között, kérjük, közvetlenül vegye fel a kapcsolatot az adott harmadik féllel, hogy tárgyaljon Eurosport Előfizetésével kapcsolatos visszatérítésről vagy jóváírásról.
13. Eszköz korlátozások, támogatott eszközök és frissítések
13.1 Ön Eurosport Előfizetésének alkalmazásával a Tartalmat egyidejűleg csak bizonyos számú eszközön nézheti meg. Az ilyen eszközkorlátozások részleteit Ügyfélszolgálati központunkban találhatja meg.
13.2 A Szolgáltatás, az Eurosport Előfizetések és a Tartalom rendelkezésre állása és működőképessége az Ön internet kapcsolatának minőségétől és eszköze adottságaitól függ. Amint az az Eurosport kiválasztási oldalán és Ügyfélszolgálatunkon olvasható, a Szolgáltatás egyes jellemzői nem feltétlenül állnak rendelkezésre minden eszközön vagy minden operációs rendszeren. Kérjük, látogassa meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy megnézhesse a támogatott eszközök és operációs rendszer követelmények teljes listáját.
13.3 Ahhoz, hogy a legjobb élményt kapja, és biztosítsa, hogy a Szolgáltatás jól működjön, azt ajánljuk, fogadja el a Szolgáltatás minden frissítését, amint azt rendelkezésre bocsátjuk. Ez azt is megkívánhatja, hogy frissítse készüléke operációs rendszerét. Amint és amikor új operációs rendszereket és készülékeket engedélyezünk, idővel beszüntethetjük a régebbi verziók támogatását. Kérjük, rendszeresen látogassa meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy megnézhesse az aktuálisan támogatott eszközök és operációs rendszer követelmények teljes listáját.
13.4 A Szolgáltatások frissítésének, módosításainak vagy helyettesítő verzióinak Ön általi használatára a jelen Felhasználási Feltételek és mindazon kiegészítő feltételek irányadók, amelyekről az ilyen frissítések, módosítások vagy helyettesítő verziók telepítésekor megállapodott.
14. Az Ön adathasználata
Ön a felelős minden internet hozzáférésért, mobiladatért, illetve minden olyan díjért, amely a Szolgáltatás és Eurosport Előfizetésének használata során keletkezik. Figyelmeztetjük, hogy audiovizuális tartalmak, például videók és játékok sugárzása és letöltése sok adatot használ fel.
15. Tulajdonjog
15.1 A Szolgáltatás tartalma vagy a tulajdonunkat képezi vagy arra licencet kaptunk, és szerzői jog, védjegy oltalom és egyéb szellemi tulajdonjogok hatálya alatt áll. Így Ön nem rendelkezik semmilyen szellemi tulajdonjoggal a Szolgáltatás egyetlen részében vagy részére sem, kivéve annak használati jogát a jelen Felhasználási Feltételek értelmében.
15.2 Ön nem távolíthat el, módosíthat, vagy más módon sem másíthat meg a Szolgáltatásban vagy bármely Tartalomban foglalt semmilyen szerzői jogi közlést vagy más tulajdonjogi jelzést.
15.3 A Szolgáltatás (ideértve a Tartalmat is) bármely részének másolása, hozzáférése, átruházása, nyilvános bemutatása vagy a nyilvánossággal való közlése, illetve annak egyéb felhasználása, kivéve, ha azt a jelen Felhasználási Feltételek kifejezetten engedélyezték, a mi (vagy a tulajdonos) szellemi tulajdonjogának megsértését és a jelen Felhasználási Feltételek megszegését jelenti.
15.4 Ilyen jogsértés esetén mi magunk vagy valamelyik kapcsolt vállalatunk azonnali felmondhatja a megállapodást, és letilthatja az Ön hozzáférését a Szolgáltatáshoz, megszüntetheti valamennyi esetlegesen meglévő Eurosport Fiókját, valamint élhet(ünk) a rendelkezésünkre álló minden joggal és jogorvoslati lehetőséggel.
16. Az Ön Tartalma
16.1 Ha Ön rendelkezik Eurosport Fiókkal, kölcsönhatást gyakorolhat a Szolgáltatás Tartalmára, beleértve a Tartalommal kapcsolatos tetszésnyilvánítást és annak megosztását.
16.2 Ön vállalja, hogy:
(a) nem oszt meg, nem segít elő, illetve nem tölt fel oly rágalmazó, támadó, törvénytelen és más módon kifogásolható Tartalmakat, amelyek sértik mások jogait vagy megszegik a jelen Felhasználási Feltételeket; és
(b) az Ön által a Szolgáltatáshoz továbbított Tartalom nem tartalmazza harmadik felek szerzői jogi anyagait vagy olyan anyagokat, amelyek más harmadik felek tulajdonhoz fűződő jogát képezik (beleértve a magánélethez fűződő jogokat vagy a nyilvánossághoz tartozó jogokat), kivéve, ha Önnek hivatalos engedélye vagy hozzájárulása van a jogos tulajdonostól, vagy jogilag más módon jogosult megosztani a szóban forgó anyagot.
16.3 Fenntartjuk magunknak a jogot (de nem kötelességünk) eldönteni, hogy az Ön Tartalma megfelel-e a jelen Felhasználási Feltételekben rögzített követelményeknek, és eltávolíthatjuk, módosíthatjuk vagy törölhetjük a jogsértő Tartalmat, megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük az Ön hozzáférését a Tartalom feltöltéséhez és/vagy előzetes értesítés nélkül megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük Eurosport Fiókját, ha tudomást szerzünk a jelen Felhasználási Feltételek bármilyen megsértéséről.
17. A Szolgáltatás Ön általi használata
17.1 Ön megerősíti, hogy:
(a) mindenkor betartja a jelen Felhasználási Feltételeket; és
(b) nem használja a Szolgáltatást törvénytelen célokra vagy oly módon, ami sérti más személyek jogait, így a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat is.
17.2 Ön a Szolgáltatást kizárólag saját személyes, nem kereskedelmi célú felhasználására használhatja és tekintheti meg. A Szolgáltatás használata során korlátozott, nem kizárólagos, nem átruházható engedélyt adunk Önnek a Tartalom eléréséhez, valamint a Tartalom sugárzásához, letöltéséhez, ideiglenes tárolásához és megtekintéséhez. Az a Tartalom, amelyhez a Szolgáltatással hozzáférhet attól függően változik, hogy Ön rendelkezik-e Eurosport Fiókkal, valamint az Ön Eurosport Előfizetésének típusától függően. A jelen Felhasználási Feltételekben Ön részére biztosított korlátozott engedély kivételével a Szolgáltatásban foglalt semmily jogot, jogcímet vagy érdekeltséget nem ruházunk át Önre.
17.3 Ön nem teheti meg és harmadik fél számára sem engedheti meg a következőket:
(a) nem adhatja át, nem sugározhatja, nem jelenítheti meg, nem mutathatja be, nem engedélyezheti, nem ajánlhatja eladásra, nem készítheti el és/vagy nem forgalmazhatja a Szolgáltatás egyetlen részének másolatát sem harmadik fél javára, illetve nem állíthatja ki a Szolgáltatás egyetlen részét sem nyilvános helyen;
(b) nem alakíthatja át a Tartalom vagy a Szolgáltatás egyetlen tételét sem és nem illesztheti be a Szolgáltatás egyetlen részét sem más honlapba, applikációba, online szolgáltatásba vagy audiovizuális szolgáltatásba, akár a mi tulajdonunkat, akár partnereink tulajdonát képezi;
(c) nem férhet hozzá, illetve nem tekintheti meg a Szolgáltatás egyetlen részét sem, illetve nem vásárolhatja meg Eurosport Előfizetését virtuális proxy hálózaton keresztül;
(d) nem használhatja felhasználói nevét és jelszavát arra, hogy engedély nélkül hozzáférjen Eurosport Fiókjához vagy Eurosport Előfizetéséhez;
(e) nem próbálhatja meg megváltoztatni, módosítani, átépíteni, szétszerelni, visszafejteni, átruházni, kicserélni vagy átalakítani a Szolgáltatást, kivéve, ha arra törvényes joga van;
(f) nem távolíthat el, nem inaktiválhat, minőségileg nem ronthat, illetve nem akadályozhat a Szolgáltatás vagy Tartalom részét képező tartalomvédelmet;
(g) nem gyűjtheti be vagy szerezhet meg a Szolgáltatás egyetlen felhasználójának személyes adatait sem (ideértve bármely fióknevet is), illetve nem használhat semmiféle robotot, zavaró elemet (bot, scraper), honlap kereső/adatszolgáltató alkalmazást, proxyt vagy egyéb manuális vagy automata eszközt, módszert, rendszert vagy eljárást a Szolgáltatás, az Ön Eurosport Előfizetése vagy Tartalma navigációs szerkezetének vagy bemutatásának eléréséhez, visszanyeréséhez, nyilvántartásba vételéhez, „adathalászathoz”, illetve bármilyen formában történő másolásához vagy meghiúsításához.
17.4 Ön vállalja, hogy nem regisztrál több alkalommal ingyenes hozzáférési időszakra vagy azonos fajtájú Reklámajánlatra. Minden ilyen cselekmény a jelen Felhasználási Feltételek megsértésének minősül, és Eurosport Fiókjának és/vagy Eurosport Előfizetésének felmondását eredményezheti.
18. A Szolgáltatásnak az Ön lakóhelyi országán kívüli használata
18.1 Ha Ön az Európai Unióban él, az Ön konkrét Eurosport Előfizetésén keresztül rendes körülmények között rendelkezésre álló Tartalomhoz többletköltség nélkül hozzáférhet, ha másik uniós országba látogat. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a szolgáltatást élvezheti külföldön, mint otthonában; ugyanahhoz a Tartalomhoz, ugyanazon a nyelven tud hozzáférni, mint amihez Eurosport Előfizetésén keresztül otthon hozzáfér. Ez a hozzáférés csak akkor elérhető, ha Ön ideiglenesen külföldön tartózkodik egy másik uniós országban, és mi ellenőrizni tudjuk, hogy az Ön lakóhelyi országa az Unióban van.
18.2 A Szolgáltatás saját országán kívüli használatával kapcsolatban bővebb információkat az Ügyfélszolgálaton talál.
19. A Szolgáltatás Ön általi használati jogának megszüntetése
19.1 Az Önnel fennálló megállapodásunkat (következésképpen a Szolgáltatás Ön általi használatának jogát is) bármikor megszüntethetjük. Ha megszüntetjük az Önnel fennálló megállapodásunkat, miután Ön megvásárolt egy Eurosport Előfizetést, ésszerű idővel korábban küldünk Önnek értesítést, és biztosítjuk, hogy: (i) előfizetési időszakának fennmaradó részére hozzáférése legyen a Szolgáltatás azon fizetett elemeihez, amelyre Eurosport Előfizetése vonatkozik; vagy (ii) megállapodásunk megszűnésének időpontját követően visszatérítést kapjon előfizetési időszakának fennmaradó részére. A 11. fejezet alapján Ön szintén bármikor töröltetheti az Eurosport Előfizetésére vonatkozóan velünk fennálló megállapodását.
19.2 Mindenképpen azonnal megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük a Szolgáltatás vagy Eurosport Előfizetése bármely részére vonatkozó használati jogát, ha Ön súlyosan megsértette a jelen Felhasználási Feltételeket, vagy ha Ön csalárd módon, törvénytelenül vagy tervezett céljától eltérő módon használja a Szolgáltatás bármely részét. Közölni fogjuk Önnel, ha úgy döntünk, hogy megszüntetjük vagy felfüggesztjük jogát a Szolgáltatás használatára. Ha Ön mindent megtett hibája kijavítására, ésszerű lehetőséget biztosítunk erre.
19.3 Ha megszüntetjük jogait a Szolgáltatás használatára, Eurosport Fiókja vagy Eurosport Előfizetése köteles beszüntetni a jelen Felhasználási Feltételek alapján engedélyezett minden tevékenységet, beleértve a Szolgáltatás használatát.
20. Önnel szembeni felelősségünk
20.1 Saját lakóterületének jogszabályai alapján Ön rendelkezik bizonyos törvényes jogokkal. A jelen Felhasználási Feltételek egyetlen része sem tervezi ezen törvényes jogok érintését, és nem zárjuk ki felelősségünket, ha lakóterületének törvényei alapján nem zárhatjuk azt ki. Törvényes jogaival kapcsolatos bővebb információkért vegye fel a kapcsolatot helyi fogyasztói szervezetével.
20.2 Vállaljuk a felelősséget a saját gondatlanságunk vagy munkavállalóink és ügynökeink gondatlansága miatt bekövetkezett halálesetért vagy személyi sérülésért. Ugyancsak felelősséget vállalunk saját vagy munkavállalóink, illetve ügynökeink csalárd módon megtévesztő közléséért, akaratlagos vagy szándékos félrevezetéséért, vagy súlyos gondatlanságáért.
20.3 Ha megsértjük a jelen Felhasználási Feltételeket, csak az előrelátható veszteségekért vállalunk felelősséget. A veszteségek akkor előreláthatóak, ha azok nyilvánvalóak, illetve ha mind Ön, mind a DEL cég tudta, hogy azok a jelen Felhasználási Feltételekről szóló megállapodás időpontjában tudatában voltak azok esetleges bekövetkezésének.
20.4 Nem vállalunk felelősséget a következőkért:
(a) a Szolgáltatás vagy a Tartalom Ön által történő olyan felhasználásáért, amelyet a jelen Felhasználási Feltételek alapján nem engedélyeztünk;
(b) a Szolgáltatás vagy a Tartalom működési zavara vagy elakadása hatáskörünkön kívül álló, előre nem látható körülmények miatt, amelyek megakadályozzák az Önnel szemben vállalt kötelezettségeink teljesítését, és amelyek a helyi jog alapján (adott esetben) „vis maior eseménynek” minősülnek. Ez olyan dolgok miatt következhetne be, mint villámlás, árvíz, súlyos időjárási körülmények, tűz, robbanás, terrorista cselekmények, járvány, zendülés, háború, a kormányzat vagy más állami szerv intézkedései, vagy sztrájk, illetve egyéb ipari akciók, ha az ilyen események előre nem láthatóak és kívül állnak hatáskörünkön;
(c) bármely funkció hiánya vagy képtelenség a Szolgáltatás vagy a Tartalom bármely részének biztosítására, illetve tartalom- vagy adathiány, amely az alábbiak következménye:
(i) az Ön berendezése, eszközei, operációs rendszere vagy internet kapcsolata (beleértve a harmadik felektől származó vagy az Ön eszközeinek bármelyikén előforduló kártevőket, vírusokat vagy áramhálózati üzemzavarokat);
(ii) Ön nem töltött le frissítéseket vagy a Szolgáltatás újabban közzétett verzióját, illetve nem teljesítette a megfelelőségi követelményeket; vagy
(iii) annak eredménye, hogy Ön módosította berendezését, eszközét, operációs rendszerét vagy internet kapcsolatát;
(d) a Szolgáltatás vagy a Tartalom bármely részének összeférhetetlensége minden más szoftverrel vagy hardverrel (ideértve az Ön készülékeinek bármelyikét) az Ügyfélszolgálatunk magyarázata szerint; és
(e) az ésszerű ellenőrzésünk alá nem tartozó harmadik felek olyan cselekményei, amelyek magukban foglalják a készülékgyártókat vagy egy készülék operációs rendszerének szolgáltatóit.
20.5 Eltekintve a 20.1. és 20.2. pontban leírt körülményekből adódó felelősségtől (ami korlátozott) a helyi alkalmazandó jog alapján megengedett legteljesebb mértékben, a Szolgáltatás használatából származó károkért Önnel szemben fennálló teljes felelősségünk arra a teljes összegre korlátozódik, amelyet Ön az Eurosport Előfizetéséért fizetett.
20.6 Nem tudjuk garantálni, hogy a Szolgáltatás vagy a Tartalom teljes mértékben mentes lesz áramhálózati üzemzavaroktól vagy hibáktól, illetve az Ön hozzáférése mentes lesz elakadásoktól (például előfordulhat leállás karbantartás vagy frissítések, illetve áramszünet vagy szerver üzemszünet miatt, vagy hatáskörünkön kívül más okból), de ha tudomásunkra hozzák a műszaki kérdéseket, mindig megpróbáljuk megoldani azokat.
21. Hirdetés és harmadik felek honlapjai
21.1 A Szolgáltatás és a Tartalom tartalmazhat hirdetéseket. A törvény által biztosított mértékig nem vagyunk felelősek azért, hogy Ön megbízik-e a Szolgáltatásban vagy a Tartalomban feltüntetett hirdetések hiánytalanságában, pontosságában és meglétében, ha az ilyen hirdetés ellenőrzési hatáskörünkön kívül esik.
21.2 A Szolgáltatás tartalmazhat hiperhivatkozásokat olyan más honlapokra, amelyek nem a mi tulajdonunkban vagy ellenőrzésünk alatt vannak.
(a) Nem ellenőrizzük és nem vállalunk felelősséget harmadik felek honlapjainak rendelkezésre állásáért, tartalmáért, adatvédelmi irányelveiért vagy gyakorlataiért.
(b) Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy nem vagyunk felelősek az olyan veszteségekért vagy károkért, amelyek az Ön részére az említett harmadik felek honlapjainak vagy forrásainak rendelkezésre állása miatt vagy annak eredményeként lépnek fel, hogy Ön megbízott az ilyen honlapokon szereplő, vagy ilyen honlapokról és forrásokból származó bármely hirdetés, termék vagy más anyag hiánytalanságában, pontosságában vagy meglétében.
21.3 Arra bátorítjuk, hogy amikor elhagyja a Szolgáltatást, ismerje meg és olvassa el az Ön által meglátogatott minden más honlap feltételeit és adatvédelmi irányelveit.
22. Tartalom jelentése
Ha olyan Tartalmat lát a Szolgáltatásban, amelyet jelezni vagy jelenteni kíván felénk, mert például úgy gondolja, hogy az sérti más személyek szellemi tulajdonhoz fűződő jogait, kérjük kövessék az Ügyfélszolgálatunkban megadott instrukciókat.
23. A jelen Felhasználási Feltételek módosításai
23.1 Jogunkban áll bármikor módosítani a jelen Felhasználási Feltételeket az alábbi indokokkal:
(a) a Felhasználási Feltételek javítása, Felhasználási feltételeink egyértelműbbé és könnyebben érthetővé tétele és valamennyi ügyfelünk részére azonos Felhasználási Feltételek biztosítása;
(b) a jogi és szabályozási előírások, például olyan kötelező jogszabályok teljesítése, amelyek ránk és az Önnel fennálló megállapodásunkra vonatkoznak, vagy ahol bírósági rendelet vagy ítélet hatálya alatt állunk;
(c) a Szolgáltatással kapcsolatos kiegészítő információk biztosítása az Ön részére;
(d) ha a Szolgáltatás javítása érdekében módosítjuk azt, ideértve azt az esetet, ha további jellemzőkkel, funkciókkal vagy Tartalmakkal bővítjük a Szolgáltatás hatókörét;
(e) ha frissítjük Eurosport Előfizetésének adatait vagy szerkezetét, illetve minden más Eurosport Előfizetést vagy terméket, amelyet Szolgáltatásunk keretében kínálunk;
(f) módosítani kívánjuk Szolgáltatásunk szerkesztési módját vagy átszervezzük vállalkozásunk szerkezetalakítási vagy működtetési módját;
(g) biztonsági okokból, ideértve, ha pótlólagos biztonsági ellenőrzéseket vagy szoftvereket vezetünk be Tartalmunk vagy a Szolgáltatás védelmére.
Ezen túlmenően folyamatosan biztosítjuk a Szolgáltatást, és nem láthatjuk előre, mi változhat a jövőben. Ez azt jelenti, hogy a fent leírtakon kívüli okokból is módosíthatjuk vagy kiegészíthetjük a jelen Felhasználási Feltételeket.
23.2 Tudatni foguk Önnel, ha módosítjuk a jelen Felhasználási Feltételeket. Célunk, hogy bármilyen módosítás előtt értesítsük Önt, kivéve, ha biztonsági, jogi vagy szabályozási okokból gyorsan kell végrehajtanunk a módosításokat, mely esetben értesíteni fogjuk a változásokról, amint módunkban áll.
23.3 Ha a jelen Felhasználási Feltételek bármely változtatása kedvezőtlen az Ön számára, legalább 30 nappal előbb értesítjük a módosításról, és dönthet úgy, hogy törli Eurosport Előfizetését a változások hatályba lépése előtt. Ha Ön nem törli Eurosport Előfizetését, miután értesítettük valamilyen változtatásról, és mielőtt a módosításokra sor került volna, azt úgy tekintjük, hogy Ön elfogadta a módosításokat.
(a) Megpróbáljuk biztosítani, hogy az olyan változások, amelyek kedvezőtlenek az Ön számára, ne lépjenek hatályba az Ön aktuális előfizetési időszaka alatt. Ez azt jelenti, hogy előre elmondjuk Önnek, milyen változtatást tervezünk, Önnek pedig megvan a lehetősége Eurosport igazolványának törlésére, mielőtt a változtatás hatályba lép (amikor a következő előfizetés elkezdődik), ha követi a 11. fejezetben (Törlés) leírt lépéseket.
(b) Ha egy kedvezőtlen módosítás az Ön aktuális előfizetési időszaka alatt lépne hatályba, akkor is módja van töröltetni Eurosport Előfizetését, mielőtt a módosítás hatályba lép. Ilyen körülmények között biztosítjuk a Fizetős Szolgáltatásra Ön által már kifizetett, de még meg nem kapott Szolgáltatás összegeinek visszatérítését.
23.4 A Felhasználási Feltételek legfrissebb verziója a hatálybelépés napjától kezdve mindenkor rendelkezésre áll Weboldalunkon vagy az Applikációkon.
24. Szolgáltatással kapcsolatos üzenetek
24.1 Ha Ön regisztrált egy Eurosport Fiókot, Szolgáltatáson belüli üzenetek, SMS vagy e-mail formájában tájékoztatást küldünk a regisztráció során megadott kapcsolattartási adatok címére arról, hogyan használja a Szolgáltatást, Eurosport Fiókját és/vagy az Ön által megvásárolt Eurosport Előfizetést (például jelszó módosítás, fizetési felhatalmazások, számlák vagy fizetési módok, visszaigazoló üzenetek, tartalmi és jellemzői frissítések és egyéb szolgáltatásokkal vagy tranzakciókkal kapcsolatos üzenetek).
24.2 Ha Ön harmadik félen keresztül regisztrált, például valamelyik partnerünkön keresztül, vagy egy platformon az Ön fiókadatainak felhasználásával, akkor e-mail címét az adott harmadik féltől vagy platformról tudjuk megkapni, így naprakész információkat kaphat szolgáltatáshoz kapcsolódó üzenetek formájában.
25. Jogok átruházása
Az Ön és cégünk között fennálló megállapodás az Ön személyes tájékoztatását képezi, harmadik fél nem tud annak alapján hasznot húzni. Az Ön hozzájárulásával a jelen Felhasználási Feltételek alapján fennálló jogainkat és kötelezettségeket átruházhatjuk bármely társaságra, cégre vagy személyre, feltéve, hogy ez az átruházás nem érinti hátrányosan Eurosport Előfizetését. Önnek jogában áll az átruházást megelőzően töröltetni Eurosport Előfizetését, kivéve, ha a jelen Felhasználási Feltételek alapján fennálló jogainkat összevonás, felvásárlás vagy más üzleti átruházás során ruházzuk át egy harmadik félre. Ön nem ruházhatja át a jelen Felhasználási Feltételek alapján fennálló jogait és kötelezettségeit senki másra.
26. Végkielégítés
Ha a jelen Felhasználási Feltételek valamelyik bekezdését vagy fejezetét bírósági határozat vagy törvényhozó szerv döntése törvénytelennek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősíti, azt a bekezdést vagy fejezetet eltávolítottnak kell tekinteni. A jelen Felhasználási Feltételek érvényessége és végrehajthatósága hatályban marad, azt a fenti határozat nem érinti.
27. Joglemondás
Amennyiben nem élünk vagy úgy döntünk, hogy nem élünk Önnel szembeni olyan követelés jogával, amelyre jogosultak vagyunk, az – ha írásban az ellenkezőjét nem jelezzük az Ön részére – nem jelenti azt, hogy lemondunk erről a jogunkról.
28. Irányadó jog
28.1 A jelen Felhasználási Feltételekre az alábbi táblázatban meghatározott területek törvényei irányadók és azok alapján értelmezendők. A jelen Felhasználási Feltételek azonban nem korlátoznak semmiféle olyan fogyasztóvédelmi jogot, amelyre Ön jogosult lehet a lakóhelye szerinti ország kötelező törvényei alapján.
Lakóhely területe Irányadó jog
Finnország finnországi jog
Lengyelország lengyel jog
Spanyolország spanyol jog
A világ többi részén Anglia és Wales joga
Magyarországmagyar jog
28.2 Ha Ön Angliában vagy Walesben él, akkor Ön kizárólag Anglia és Wales bíróságaihoz fordulhat a jelen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatos, vagy abból származó követelésével. Ha Ön nem Angliában vagy Walesben él, követelését lakóhelyi területén működő bíróságok elé viheti.
29. Panaszok
29.1 Bármilyen panasz esetén kérjük, előbb velünk lépjen érintkezésbe az alábbi kapcsolattartási adatok segítségével.
29.2 Amennyiben Ön az Európai Unió valamelyik tagállamában vagy Norvégiába, Izlandon vagy Lichtensteinben él, kérjük, vegye tudomásul, hogy mielőtt az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót („Brexit”) és a Brexitet megelőző átmeneti időszakban a vitás kérdéseket online határozathozatal céljából az Európai Unió Online Vitarendezési („ODR”) platformjához továbbíthatja, amely a https://ec.europa.eu/consumers/odr honlapon található. Az alábbiakban leírtakon kívül jelenleg nem használunk alternatív vitarendezési megoldásokat, így az ODR platformon, mint fogyasztói panaszokat rendező eszközökön keresztül sem.
(a) Ha Ön Finnországban él, jogosult a vitát a Fogyasztói Vitarendezési Testület elé vinni (a finn Fogyasztóvédelmi törvény alapján). A Fogyasztói Vitarendezési Testület címe Hämeentie 3, PO Box 306, FI-00531 Helsinki, a honlap címe pedig www.kuluttajariita.fi.
(b) Ha Ön Svédországban él, a jelen Felhasználási Feltételekből származó vagy azzal kapcsolatos, kölcsönösen nem rendezhető vitás kérdéseket a Fogyasztói Viták Svédországi Nemzeti Testülete (az „ARN”) rendezheti, melynek címe Box 174, 101 23 Stockholm, Svédország (www.arn.se). Az ARN egy állami hatóság, amely a fogyasztók és az üzleti szereplők közötti vitás kérdéseket rendezi. Ön mint fogyasztó minden ilyen vitás kérdést díjtalanul rendeztethet az ARN segítségével. Mi betartjuk az ARN döntését.
(c) Ha Ön Norvégiában él, a jelen Felhasználási Feltételekből származó vagy azzal kapcsolatos vitás kérdéseket a Norvég Fogyasztói Tanács elé viheti. A Norvég Fogyasztói Tanács kapcsolattartási adatai a https://www.forbrukerradet.no/ honlapon találhatóak.
30. Kapcsolat velünk
Ön a customerservice@eurosportplayer.com honlapon, vagy Ügyfélszolgálatunk adatainak használatával léphet velünk kapcsolatba.