Blanka Vlašić édesanya lett.

„Búcsúzik a lány, aki ugrásaival, táncával és elbűvölő személyiségével milliók szívébe lopta be magát.” Ezt írtuk a visszavonulása kapcsán tavaly februárban, és egyáltalán nem túloztunk. Rengetegen drukkoltak neki, ami nem csoda, hisz jókedvet hozott a magasugrásba, mindig show-t csinált. Koncentrált, ugrott, mosolygott és táncolt.
Ezt ráadásul nem csak mi mondjuk, hanem Kajsa Bergqvist, a 2005-ös helsinki világbajnokság győztese is.
Atlétika
Budapest 2023: az atlétika hazatér az Eurosportra
28/11/2022 - 12:19
„Nemcsak a teljesítményével hódított, hanem a karizmatikus teljesítményével is. A riválisom volt, ugyanakkor a barátom is. Hihetetlenül jó humora van, az ember iszonyatosan jól érzi magát a társaságában. Blanka, te vagy a legjobb!”
„Egy sportoló kétszer hal meg. A második, a biológiai halál előtt ott van az a pillanat is, amikor búcsút mond a pályafutásának, akkor hal meg először” – mondta az édesapja, amikor a lánya elköszönt az atlétikától.
A két halál között azonban van egy születés is, most már tudjuk. Legalább egy biztos, hogy van. Kedden ugyanis megszületett Blanka és férje, a belga újságíró Ruben Van Gucht első gyermeke, egy fiú, aki a Mondo nevet kapta. A lány, milliók kedvence, tehát most már édesanya.
https://i.eurosport.com/2022/11/13/3489703.png
Mondo reggel 8.35-kor jött a világra a spliti kórházban, 53 cm magas és 4350 gramm. A büszke szülők azóta meg is osztottak egy fotót róla, pontosabban hármukról.
„A mama születésnapján jött a világra, a létező legjobb ajándék” - írták az Instagramon.
Vlašić és Van Gucht májusban házasodtak össze, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy úton van a baba is. A pár azóta ingázott Belgium és Horvátország között, bár a nyár nagy részét Dalmáciában töltötték.
A belga újságíró, aki a szülést megelőző napon arról posztolt, hogy Horvátország a második otthona, a műtő előtt várta izgatottan, hogy a császármetszés után találkozhasson kedvesével és gyermekével.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!
Atlétika
Kenyának kezd nagyon ciki lenni a dopping, most pénzzel próbálják megfékezni
25/11/2022 - 11:00
Atlétika
Világcsúcsot futott volna, de csúnyán kibabráltak vele a szervezők: elmérték a pályát
20/11/2022 - 15:23