Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Rihanna visszatérése tarolt, ennyien nézték az idei Super Bowlt az USA-ban

Eurosport Magyarország

Frissítve 14/02/2023 - 11:49 GMT+1

Az Egyesült Államokban minden idők harmadik legnézettebb televíziós műsora lett a profi amerikaifutball-liga (NFL) idei nagydöntője, az 57. Super Bowl.

Super Bowl: 73 pont után a Chiefsé az idei Super Bowl - összefoglaló

A Kansas City Chiefs és a Philadelphia Ealges vasárnapi összecsapását 113 millióan követtek figyelemmel, a rekordot így továbbra is a New England Patriots és Seattle Seahawks 2015-ös összecsapása tartja, amelyet 114,442 millióan láttak.

A második helyen is maradt egy Patriots-döntő, az Atlanta Falcons elleni 2017-es drámai csatát - amelyet a New England 28-3-as hátrányból fordított meg az első és mindeddig utolsó hosszabbításba torkolló Super Bowlon - 113,668 millióan követték.
Tovább növekedett az online nézők száma is, a 38-35-ös Chiefs-győzelemmel végződött összecsapást a tavalyihoz képest 18 százalékkal többen, Super Bowl-rekordot jelentő 7 millióan látták streaming szolgáltatáson keresztül. Az NFL első alkalommal 2012-ben tette elérhetővé a világhálón keresztül is a nagydöntőt, akkor még csak 346 ezer szurkoló választotta ezt az opciót.
picture

Kansas City Chiefs, Super Bowl

Fotó: Getty Images

A kilencszeres Grammy-díjas Rihanna visszatérését a félidei show-ban 118,7 millióan látták, ezzel a Super Bowlok történetének második legnézettebb fellépése lett, 2015-ben Katy Perry műsorát 121 millióan figyelték.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés