Míg mi idehaza a hétvégére beígért mínusz 10-re gyűjtjük a kellő vastagságú zsírréteget, addig a Zengő Motorsport Dubaiban élvezi a 25+ fokos időt. De ami még ennél nagyobb örömöt tud okozni: van náluk egy Cupra meg egy versenypálya. Ennél több nem kell a boldogsághoz. 


A WTCR-ben tavaly futamot nyerő magyar csapat a hagyományokhoz ragaszkodva ezúttal is ott van a Dubai 24 órás autóversenyen, ahol Zengő Zoli, Kismarty-Lechner Gábor, Gál Szabolcs, Horváth Tamás és Tóth Csaba osztozik a DSG-váltós Cuprán. 
Pénteken rendezték az évkezdő egész napos verseny időmérő edzését, amit az Autorama Motorsport by Wolf-Power Racing nyert meg 2:09.405-ös idővel. A Miklas Born - Jasmin Preising - Kari-Pekka Laaksonen - Gustavo Xavier összeállítású svájci csapat először vitte el a pole-t a TCR-kategóriában.
WTCR
Fejlesztési lehetőségért vált márkát Tassi Attila új csapata
21/01/2022 05:36
A Zengő Motorsport a nyolcadik rajtkockát szerezte meg; a magyarok legjobb ideje 2:11.138 volt, amit Zengő Zoli ért el a kvali hetedik körében. A csapafőnök alig egy tizedet kapott a WTCR-ben futamot nyerő Benjamin Leuchtertől, és az amerikai endurance-ász Gunnar Jeannette is csak két tizeddel volt gyorsabb nála. 
Mellette a Túraautó Világkupát megjárt Kismarty-Lechner Gábor is autóba ült az időmérőn, ő 2:11.964-et futott. 
A zengősök által feltöltött videóból kiderül, a pilóták az edzések után elégedettek voltak az autóval, és a nyolcadik hely miatt sem bánkódnak, azt hiszem. A csapat nem álmodozott arról, hogy a leggyorsabbak lesznek, inkább kiegyensúlyozott és hiba nélküli versenyzéssel próbálnak jó eredményt elérni. 
A Dubai 24h magyar idő szerint pénteken este hatkor rajtol, és szombaton ér véget. A promóter a szokásoknak megfelelően ingyenesen elérhetővé teszi a közvetítést a Youtube-on, és minőségi Live Timingot is biztosít hozzá. 
WTCR
Eldőlt! A hibrid technológia felé fordul a TCR-kategória is
17/01/2022 11:00
WTCR
Tassi Ati idén csapatot vált a WTCR-ben
14/01/2022 09:31