Muller_arc_magyaraz

Fotó: Eurosport

A négyszeres túraautó világbajnok Yvan Muller elővette titokzatos arcát, amikor az Autohebdo magazinnak elárult, hamarosan bejelentést készül tenni a jövőjével kapcsolatban. Azt már tudjuk, hogy a francia a következő két évben a Citroën gyári csapatát erősíti majd a WTCC-ben, de ezek szerint még maradt ez-az a tarsolyban.
Az ominózus bejelentésre október 27-éig kell várnunk, akkor rendezik ugyanis a francia GT bajnokság, a GT Tour utolsó állomását, ahol többek között Sebastien Loeb is rajthoz áll saját csapatában és egy GT3-as McLaren volánja mögött. A kilencszeres ralivilágbajnok a Pikes Peak-en rekordig repített Peugeot 208 T16-ot is bemutatja, úgyhogy Franciaország autósportot szerető közönsége biztosan a Paul Ricardra figyel majd.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Ezt a figyelmet akarja kihasználni Muller, aki a helyszínen tartott sajtótájékoztatón számol be arról, amiről most még senki sem tud.
"A 2013-as egy különleges év volt számomra, megszereztem a negyedik világbajnoki címem, pedig nem volt könnyű a szezon előtti időszak. Ám végül minden jól alakult, és az RML-el közösen megcsináltuk. Mindez lehetőséget adott számomra, hogy új dolgokat tapasztaljak meg" - idézi Mullert az Autohebdo.
"Ezért szeretnék egy bejelentést tenni a Paul Ricardon, egy bejelentést, ami az én jövőmmel kapcsolatos."
A hangulatkeltés már megy ezerrel, október 27-én mi is figyelünk majd a Paul Ricardra.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21