Nincs megállás, a hétvégén robog tovább a Túraautó Világkupa: következik az év utolsó előtti fordulója, méghozzá egy izgalmas, új helyszínen, az Alcaníz mellett található Motorland Aragonon.


A pálya szinte mindenki számára ismeretlen, egy-két olyan versenyző van a mezőnyben, aki még évekkel ezelőtt formaautóval ment rajta, az ilyen helyzet pedig mindig alaposan fel tudja borítani az erősorrendet. 
A hétvégén kiderül, valaki meg tudja-e állítani a Hondák ütemes előre nyomulását, és folytatja-e nagyon kiegyensúlyozott szereplését Yann Ehrlacher a Lynk & Co-val? És vajon mennyi pluszt jelent a Zengő Motorsport számára, hogy Mikel Azcona hazai pályán versenyezhet?
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
5 ÓRA
A 2020-as Motorland Aragoni versenyhétvége programja:
Szombat:
8:00 – Első szabadedzés [45p] (Eurosport Player, élő) 
10:35 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő) 
13:15 – Időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő) 
Vasárnap:
9:00 – Első futam [10k] (Eurosport 2, élő)
12:00 – Második futam [10k] (Eurosport 2, élő)
14:00 – Harmadik futam [12k] (Eurosport 2, élő)
Ezúttal tehát mind a három futam és a szombati időmérő is az Eurosport 2-n lesz, és ha véletlenül valakinek nem megfelelő időpontban lenne valamelyik, az Eurosport Playeren mindegyik visszanézhető lesz.
FRISSÍTÉS: sajnos tegnap óta rossz hírt kaptunk. Bár az Eurosport 2 valóban élőben közvetíti mindhárom futamot, a kizárólag Magyarországra megvett ATP jogok miatt a harmadik verseny alatt nálunk már a Bécsi 500-as tenisztorna döntőjét lehet majd látni. Úgyhogy a harmadik futamra marad az Eurosport Player. 
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
TEGNAP 06:00
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52