Holnap debütálunk, megpróbáljuk, amit már eddig is nagyon szerettünk volna: végre lesz élő, magyar nyelvű közvetítés a WTCC szabadedzésekről. Az első reggel hétkor, a második kilenckor kezd, és mind a kettőt nyomon követhetiek itt a hosszabitas.hu-n.
Az adás előtt kicsivel már elérhető lesz a honlapon a közvetítés linkje, de természetesen a WTCC Blog és a hosszabbitas.hu Facebook oldalán is igyekszünk majd emlékeztetni benneteket. Az se igyon mérget, aki véletlenül lemarad, vagy akinek a hét óra túlságosan korai, röviddel az élő adás vége után fel is töltjük a videót az oldalra.
Mivel kizárólag jogtiszta megoldásokban gondolkodunk, a hosszabbitas.hu adásában nem teliben a szabadedzés közvetítését látjátok majd, inkább olyan lesz, mint egy interaktív közös TV nézés Lantival. :) Igyekszem majd Facebook hozzászólásokat is olvasni, úgyhogy reggel jöhetnek a kérdések.
WTCR
Boldizs Bence a Cupránál kétszer erősebb GT-autót próbálhatott ki
17 ÓRÁJA
A fenti képen már az látjátok, amit holnap a közvetítésben is fogtok, tehát a háttrében a monitoron megy a közvetítés, és hozzá élőben kommentár. Kicsit más lesz mint amikor TV-ben megyünk, kötetlenebb, lazább, de pont ez a lényeg.
Remélem, minél többen felkeltek, és velünk tartotok holnap reggel!!! Jóóó lesz! ;)
WTCR
Kanyart neveztek a Túraautó Világkupa bajnokáról
21/09/2021 15:05
WTCR
Egy döbbenetes szám, ami megmutatja a TCR sikerét
20/09/2021 08:51