Frizzi_6

Fotó: Eurosport

Megszoktuk már, hogy akármerre is megy a WTCC mezőnye, gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgyek rajongják körbe a pilótákat és a csapatokat. A legszebb lányok persze a magyar hétvége során tűnnek fel, de ez mondjuk nem is volt kérdés.
A szponzor-lányok, a táblás hölgyek (grid girl) és a többi nyüzsgő fehérnép mindig az adott rendező ország saját "terméséből" kerül ki, ám vannak állandó szépségek, akik egész más okból tűnnek fel rendszeresen a versenyeken.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
7 ÓRA
Ha valaki figyelmesen végigsétál a paddockon egy WTCC hétvége során, biztosan nem kerüli el a figyelmét egy bájosan szép arcú, figyelemre méltó megjelenésű, ám mégsem bántóan hivalkodó hölgy. Ő Frizzi Arnold, aki történetesen James Nash barátnője. Vele beszélgettünk kicsit kedveséről, a WTCC egyik idei felfedezettjéről, aki két futamot nyert a Bamboo Engineering színeiben.
Frizzi, kérlek meséld el a történeteteket Jamesszel! Hogyan találkoztatok, stb.
"2012-ben találkoztunk először a suzukai WTCC hétvégén. Úgy kerültem oda, hogy akkoriban az All-Inkl.com Racing csapatnál dolgoztam, és René Münnich Japánban rajthoz állt a WTCC-ben, hogy tapasztalatokat szerezzen a 2013-as bemutatkozás előtt."
"Onnantól pedig minden szupergyorsan történt. Ő rám mosolygott, és visszamosolyogtam. James megpróbált felvenni a Facebookon, én pedig őt kerestem. De sajnos nem tudta a teljes nevem, én meg csak rajongói oldalakat találtam. Végül valahogy mégis sikerült eljuttatnia hozzám egy üzenetet, én meg alig hittem a szememnek, hogy ez velem történik."
"Azóta elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Egyébként is, milyen gyakran fordul elő valakivel, hogy élete szerelmével a világ másik végén találkozik?" - mesélte Frizzi a WTCC Blognak.

Nash_Ita_frizzi

Fotó: Eurosport

Hát igen, James Milton Keynes-ben született, Frizzi pedig Chemnitzben (Németországban), ami kb. 1200 kilométerre található egymástól, az első találkozásra mégis közel 10000 kilométerrel arrébb került sor.
Volt valamilyen kapcsolatod az autósporttal, mielőtt találkoztatok?
"Igen, már 17 éves korom óta az autóversenyzés világában (is) élek. Először grid girl voltam, aztán a kialakult kapcsolatoknak köszönhetően elkezdtem csapatoknak dolgozni, ahol a vendéglátással foglalkoztam, illetve kisebb szervezőmunkákat végeztem."
Esetleg próbálkoztál is a versenyzéssel?
"Igazából nem. Párszor gokartoztam és a lovaglás mellett néha a motorozást is kipróbáltam, de számomra túl drága lett volna. Természetesen mindig nagyon élveztem, de anyagilag elérhetetlen volt."

Frizzi_1

Fotó: Eurosport

Az interneten elég sok dögös képet találni Rólad. A modellkedés hivatás számodra, vagy inkább egy kis kiegészítés?
"Inkább azt mondanám, hogy egy hobbi. Nyertem pár modellversenyt, egy-két TV műsorban is szerepeltem, és szereztem pár rajongót, de semmi komoly. Egyszerűen csak szeretem csinálni."

Frizzi_5

Fotó: Eurosport

Az autóversenyző barátnők és feleségek általában nagyon izgulnak a kedvesükért. Te hogyan viseled a nyomást?
"Ez rám is nagyon igaz, szerintem én olyan ideges vagyok a versenyek alatt, amilyen James sosem lesz. Mindig azt mondom neki, hogy nekem nem a győzelem a fontos, hanem, hogy biztonságban jusson el a kockás zászlóig. Közben viszont azzal biztatom, hogy ha hisz magában, bármire képes lehet."
"Büszke vagyok arra, amit James elért, de nem titkolom, mindig izgulok és kicsit félek is, amikor autóba ül."

Frizzi_4

Fotó: Eurosport

Ha már a saját magába vetett hitet említetted: kívülről James néha kicsit félénknek tűnik. Mintha szüksége lenne egy kis biztatásra, hogy végre elkezdjen hinni a képességeiben. Te milyennek ismerted meg?
"Talán ez James legnagyobb gyenge pontja: sokszor mások elvárásainak próbál megfelelni a sajátjai helyett. Ő egy nagyon őszinte srác, de sokan sok oldalról helyeznek rá nyomást, ő pedig szeretne mindenkinek megfelelni. Ő a legjobb lelkű ember, akivel valaha találkoztam, úgyhogy sosem szeretném elveszíteni."
Szerinted egy nap világbajnok lehet belőle?
"Biztos vagyok benne, hogy az lesz. Tudom, hogy nagyon sok mindenre képes, ha nem feledkezik el a legfontosabb dolgokról, a szeretetről és a függetlenségről."

Nash_Svk_Frizzi

Fotó: Eurosport

Mit tartogat számotokra a közeljövő?
"Remélem rövidesen találunk valami megoldást arra, hogy ne legyünk ilyen sokat távol egymástól. Szeretnék minél több versenyén ott lenni, hogy segíthessek, amikor csak szüksége van rám. És legfőképpen azt kívánom, hogy minden futamot sérülés nélkül tudjon befejezni."

Frizzi_9

Fotó: Eurosport

Frizzi_8

Fotó: Eurosport

Frizzi_7

Fotó: Eurosport

Frizzi_2

Fotó: Eurosport

Aki szeretné nyomon követni Frizzi pályafutását, az megtalálja őt a Facebookon: ITT.
Fotó: Frizzi Arnold FB
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05