wtccblog_logo

Fotó: Eurosport

Elértünk oda, ahol az elején szerettünk volna lenni!! Jobb később, mint soha. Amikor 2011 augusztusában elindítottam ezt az oldalt, a WTCC Blog nevet szemeltem ki neki. De aztán néhányan rám ijesztettek, hogy az Eurosport Events mindenkit karóba húz, akinek az URL-jében benne van a WTCC szó.
Persze ez nem igaz, de elhittem. Így lettünk Túraautó Hírblog, ami nem rossz, de azért mégsem az eredeti. Idén tavasszal aztán belevágtunk az angol verzióba, de hamar be kellett látni, hogy nem megy. Illetve menne, ha csak ezzel kéne foglalkozni, és ebből élnék. De ez nagyon nem így van.
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
18 ÓRÁJA
Tudom, sokan már az elején megmondták, de azért örülök, hogy kipróbáltam. Legalább többet nem jut eszembe, hogy milyen jó lenne két nyelven írni a cikkeket, és hogy a fordítás nem is annyira sok idő... :) :)
A komoly idegennyelvű célok hiányában viszont teljesen felesleges a legtöbb magyar olvasót a sírba kergető WorldTouringCars elnevezés, amitől a mai szent napon meg is szabadultunk.
Közben ugyanis összebarátkoztunk a WTCC-s bandával, és persze kiderült, simán megengedik a WTCC Blog név használatát! :) Szép kis kör volt, de két év után eljutottunk idáig.
Szóval semmi sem változik, azt leszámítva, hogy a jövőben a wtccblog.hu oldalon értek el bennünket. Minden más marad a régi. :)
Jó lesz így? :) :)
Ciao,
Lanti
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30
WTCR
Valójában hidrogénnel mennek Nagy Daniék versenyautói
17/06/2021 19:48