Kb. egy hete tettük közzé Démi Béla fényképsorozatát arról, ahogy a Zengő Motorsport konténerbe tette Michelisz Norbi BMW-jét. Egy-két olvasóban már akkor felmerült a kérdés, hogy miért csak egy autó szerepelt a képeken, hol van Wéber Gabi  versenygépe? Bár én nem vagyok olvasó, de bennem is felmerült a kérdés, Gábor pedig megadta rá a válasz. Annyi biztos, hogy Curitibában már csak egy autóval indul Zengő Motorsport, a folytatás pedig továbbra is bizonytalan.
"Az én autóm sajnos tényleg itthon maradt, mivel bármennyire is szerettem volna, nem sikerült összeszedni a pénzt a brazíliai versenyre. Nagy kár érte, mert már kezdtem lendületbe jönni, rossz érzés, hogy pont akkor szakad meg a szezon, amikor úgy érzem, szépen lassan összeállnak a dolgok. De már az év elején is tudtam, hogy ez bekövetkezhet" - kezdte Wéber.
Az viszont biztos, hogy Gábor még nem végzett a WTCC-vel, lehetőleg idén, de jövőre mindképpen vissza szeretne térni, hogy bebizonyítsa, a szezon első fele egyáltalán nem ad reális képet versenyzői tudásáról. (Mondjuk nekünk, motorsport rajongóknak ezt már nem kell bizonyítania. :D)
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
13 ÓRA
"Most azon dolgozom, hogy összeálljon a muníció azokra a tengerentúli futamokra, amik nehezek és biztosan benne lesznek a 2013-as naptárban is. Jó lenne elindulni például a makaói hétvégén, ami jövőre is  fontos állomás lesz a WTCC-ben. Aztán ott van Sonoma, ami szintén érdekes pálya. Ha egyik sem jön össze, a következő szezonban mindenképpen vissza akarok térni. Amíg a pénz nem jön össze, addig az autóm biztosan itthon marad, hiszen a fordulók közti szünetben mindketten szeretnénk tesztelni" - zárta Gábor.
Mivel a mi pénzünk körülbelül annyira lenne elég , hogy egy anyacsavart kiutaztassunk Curitibába, így mást nem tehetünk, szurkolunk Gabinak és a Zengő Motorsportnak, hogy lehetőleg még idén újra összeállhasson a páros.
Fotó: fiawtcc.com
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
TEGNAP 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
TEGNAP 10:23