Lopez_citroen_monza

Fotó: Eurosport

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Wiechers BMW-vel idén Argentínában futamot nyerő José María Lopez újabb lehetőséget kap a Citroentől, és a valenciai két nap után ismét tesztelheti a jövő évi szabályok szerint épített C-Elysée S2000-el.
A tesztre csütörtökön került sor, és bár azt előzetesen nem árulták el, mely pályára esett választás, végül kiderült, hogy a WTCC által rendszeresen meglátogatott Monzában ült autóba a Renault F1 korább tartalékpilótája.
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
TEGNAP 14:23
A Citroen igyekezett titokban tartani a tesztet (ahogy korábban is), ám mindig akad egy pálya közelében élő, vagy csak éppen arra járó autósport rajongó, aki kiszúrja, hogy valami érdekes történik a pályán. A HD kamerákkal felszerelt telefonok világában pedig már nem jelent problémát meg is örökíteni a látottakat. (Bár ez a videó túl profinak tűnik.)
Információink szerint ezúttal csak egy napig tartott a teszt (korábban Valenciában négy napon keresztül dolgozott a csapat), és kizárólag az argentin versenyző vezette az autót.
A Citroen csak az év végén kívánja nyilvánosságra hozni, ki lesz Sebastien Loeb és Yvan Muller csapattársa a harmadik C-Elyseé-ben, ám egyelőre toronymagasan Lopez tűnik a legesélyesebb befutónak, mind szakmai, mind marketing szempontból.
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
12/04/2021 08:28